Thumbnail

Οι πιο στυλάτοι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Οι πιο στυλάτοι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Είδαμε τους πιο sexy που ιδρώνουν στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε η ώρα να δούμε και τους πιο καλοντυμένους
Προτού διαμαρτυρηθείς ότι όλο με το Παγκόσμιο Κύπελλο ασχολούμαστε, θα σου απαντήσουμε δικαιολογημένα, καθώς διεξάγεται κάθε 4 χρόνια και για το επόμενο διάστημα θα έχει την τιμητική του. Μέχρι και η Vogue αποφάσισε να ασχοληθεί με το Μουντιάλ, επιλέγοντας τους πιο στυλάτους ποδοσφαιριστές της διοργάνωσης. Ποιοί είμαστε εμείς, για να της πάμε κόντρα;

Keisuke Honda, Ιαπωνία

Ο «Ιάπωνας Μαραντόνα», όπως τον αποκαλούν, Keisuke Honda, είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Στις εμφανίσεις του προτιμά κομψά κοστούμια και σουέντ loafers. Ωστόσο, το 2010 σχολιάστηκε αρνητικά στο 4chan για μια εμφάνισή του, στην οποία φορούσε δυο πολυτελή ρολόγια Gaga Milano, ένα σε κάθε καρπό.

Keisuke Honda

Jérôme Boateng, Γερμανία

Ο Boateng διαθέτει μια προσωπική συλλογή παπουτσιών, αποτελούμενη με περισσότερα από 650 ζευγάρια! Επίσης, έχει έναν κατάλογο με αγαπημένα επώνυμα brands, όπως Supreme, Balenciaga και Balmain. O σέντερ μπακ της FC Bayern Munic και της εθνικής Γερμανίας εκτός από επιτυχίες στα γήπεδα, διαθέτει και επιχειρηματικό διαμόνιο, καθώς έχει κυκλοφορήσει μια επιτυχημένη σειρά γυαλιών. 

Jerome Boateng

Paul Pogba, Γαλλία

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλλίας που είναι γνωστός με το hashtag #Pogswag, είναι μια προσωπικότητα που σίγουρα θα θέλεις να βλέπεις τις εμφανίσεις που κάνει κάθε φορά. Ο μέσο-επιθετικός της Γαλλίας από τη μια μπορεί να επιλέγει total black outfits και από την άλλη απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς. Αγαπημένοι του οίκοι μόδας είναι οι Dolce & Gabbana, Gucci, Yeezy, Supreme x Louis Vuitton και Givenchy.

Paul Pogba

Héctor Bellerín, Ισπανία

Οπαδός του streetstyle με αγαπημένες μάρκες τις Fear of God, KidSuper και Off-White, ο αμυντικός της Arsenal επιλέγει αθλητικά ρούχα και κομμάτια υψηλής ραπτικής στις εμφανίσεις του. Μια πληροφορία για αυτόν που ίσως να μη γνωρίζεις είναι το γεγονός ότι διαθέτει δική του ραπτομηχανή στο σπίτι του, την οποία έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά του, που είχε μάλιστα δικό της εργοστάσιο παραγωγής ρούχων.

Hector Bellerin

Kylian Mbappé, Γαλλία

Ίσως ο πιο καλοπληρωμένος έφηβος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως, είναι υπέρμαχος του μινιμαλισμού. Ο 19χρονος Mbappé επιλέγει κομψά κοστούμια, καλοραμμένα, σε χρώμα ναυτικό μπλε του Hugo Boss, τα οποία συνδυάζει με καμιλό ζιβάγκο. H γκαρνταρόμπα του περιέχει μια μεγάλη συλλογή από χακί αδιάβροχα πανωφόρια.

Kylian Mbappe

Marouane Fellaini, Βέλγιο

Η ιδιαίτερη κόμμωση του Fellaini είναι σίγουρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε όποιον παρατηρεί το στιλ του. Επιλέγει να συνδυάζει το συνηθισμένο του Manchester United jacket, με New Balance αθλητικά παπούτσια, γεγονός που τον κατατάσσει στους ποδοσφαιριστές με προσεγμένο street style.

Marouane Fellaini

Eric Dier, Αγγλία

Ο μέσο-επιθετικός της Tottenham και της εθνικής Αγγλίας είναι fan της τέχνης και των λογοτεχνικών βιβλίων. Το στιλ του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι διακρίνεται από καθαρές γραμμές και καλοραμμένα κομμάτια.

Eric Dier

Antoine Griezmann, Γαλλία

Το πάθος του Griezmann για τον οίκο Gucciτον έχει εξελίξει σε απόλυτο υπέρμαχο του Balenciaga στιλ. Κοντομάνικες μπλούζες Saint Laurent και πουκάμισα με μοτίβα του Louis Vuitton ολοκληρώνουν τα outfits του, κάνοντάς τον να ξεχωρίζει μέσα στα μαύρα σύνολα που επιλέγει.

Antoine Griezmann

Sergio Ramos, Ισπανία

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Sergio Ramos είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άντρες στον χώρο του. Επιλέγει εφαρμοστά και πολυτελή ρούχα για τις εμφανίσεις του, τα οποία αναδεικνύουν τις τέλειες γραμμές του σώματός του τραβώντας τα βλέμματα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση.

Sergio Ramos

Jannik Vestergaard, Δανία

Μαύρα jean παντελόνια, λευκά T-shirts και κλασικά χακί army jackets συνθέτουν το στιλ του Δανού κεντρικού αμυντικού, Jannik Vestergaard, που χαρακτηρίζεται κάθε άλλο παρά υπερβολικό.

Πηγή 

Home