Thumbnail

Θέλουμε την Kim Kardashian ως την επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ Θέλουμε την Kim Kardashian ως την επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Το μόνο που απομένει είναι να θέσει πραγματικά υποψηφιότητα ο Κanye West πέρα από το Twitter
Κομψή, κομψή η Melania, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με την ανυπέρβλητη Kim Kardashian, η οποία μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν θα μπορούσε -και αυτό με δυσκολία- να χαρακτηριστεί ως chic. Δεν παύει όμως να αποτελεί τη star με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, με την επιδραστικότητα της να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού και απορίας μαζί.Και σε αυτή τη μεταμόρφωση, ενεργό ρόλο είχε ο σύζυγός της, Κanye West.

Tης Κωνσταντίνας Γεωργίου 

To στιλ της Kim Kardashian χωρίζεται σε δυο χρονικές περιόδους: Την προ Kanye West εποχή και τη μετά Kanye West εποχή. Η ίδια η τηλεπερσόνα θέλει να θάψει το ντροπιαστικό στυλιστικό της παρελθόν, στις αρχές του 2000, με τα γούνινα γιλέκα, τα μακριά φορέματα και τις ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο. Οι φανατικοί του «Keeping Up with the Kardashians» δύσκολα μπορούν να ξεχάσουν τον «μαινόμενο» Kanye West να κάνει ολική εκκαθάριση στη ντουλάπα της αγαπημένης του, με εκείνη, με δάκρυα στα μάτια, να αποχωρίζεται περισσότερα από 250 ζεύγη παπούτσια. Τα περισσότερα ήταν δώρα από φίλους σχεδιαστές όταν τελούσε χρέη στυλίστριας -με ποια προσόντα ακόμη δεν έχουμε καταλάβει- της Paris Hilton

ΔΙΑΒΑΣΕ: Kim Kardashian: Τι εννοείς ότι η υποψήφια πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν είναι δισεκατομμυριούχα;

kim kardashian

kim kardashian

«Ο Kanye West με πήρε μια φορά σ΄ένα fashion meeting στο Παρίσι. Δεν είχα γνωρίσει ξανά αυτούς τους ανθρώπους. Ήμουν τόσο νευρική. Ήταν στην αρχή της σχέση μας κι εγώ δεν ήξερα τίποτα από μόδα. Και ξαφνικά, λιποθύμησε πάνω στο τραπέζι. Κι εγώ χρειάστηκε να απολογηθώ και να πω πως είχε jet-lagg. Δεν φαντάζεστε πόσες φορές χρειάστηκε να το πω αυτό», δήλωσε σε μια παλαιότερη συνέντευξή της η Kardashian για το πώς ξεκίνησε η ανορθόδοξη σχέση της με τη μόδα. 

kim kardashian

kim kardashian

Παρά τα καιρούς επικριτικά, ακόμη και χλευαστικά σχόλια για το ντύσιμό της, έλαβε την υπέρτατη διάκριση από τον Αμερικανικό Σύνδεσμο Σχεδιαστών που δημιούργησε μια ειδική κατηγορία προς τιμήν εκείνης και του συζύγου της, δίνοντας τους το Influencer Award. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο, αλλά το γεγονός ότι ο αριθμός των followers της στο Instagram έχει φτάσει τα 113 εκατομμύρια -και αυξάνεται καθημερινά- είναι κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει. «Την τελευταία δεκαετία, η Kim Kardashian West έχει καταφέρει να καθορίσει την έννοια της επιρροής στη ψηφιακή εποχή που ζούμε», δήλωσε η iconic σχεδιάστρια και πρόεδρος του Αμερικανού Συνδέσμου Σχεδιαστών, Diane von Furstenberg, εξηγώντας το σκεπτικό δημιουργίας του Influencer Award. 

kim kardashian

kim kardashian

«Η Kim  είναι η πιο σημαντική και δυναμική influencer  στον κόσμο. Κάθε φορά που φορά κάτι, ποστάρει κάτι ή μιλά για ένα fashion brand, αμέσως οι πωλήσεις του αυξάνονται κατακόρυφα», ανέφερε με θαυμασμό ο Tommy Hilfiger για το φαινόμενο Kardashian. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Ο Kanye West έθεσε μέσω Twitter υποψηφιότητα για πρόεδρος (Φώτο)

kim kardashian

kim kardashian

Η επιρροή της προς το γυναικείο κυρίως πληθυσμό, δεν είναι τυχαία. Η Kardashian διαθέτει ένα πληθωρικό σώμα, επιλέγοντας ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της. Ένα σώμα με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν πιο εύκολα οι περισσότερες γυναίκες, σε αντίθετη με τα καλλίγραμμα και ενίοτε ανορεξικά μοντέλα της εποχής. Η Kardashian δείχνει να αγαπά το σώμα της και δεν το κρύβει πίσω από φαρδιά ρούχα. Ακριβώς το αντίθετο. Προτιμά στενά -εώς θεόστενα- κομμάτια, επιδεικνύοντας το στήθος και άλλα σημεία του σώματος της. 

kim kardashian

kim kardashian

Η οπτική της για τη μόδα σε σχέση με το παρελθόν έχει αλλάξει εντελώς και παρόλο που η ίδια αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, δεν κρύβει πως αντλεί πηγή έμπνευσης από το διαδίκτυο. Καθημερινά ξεψαχνίζει λογαριασμούς fashion bloggers, αναζητώντας την ιδανική street style λήψη. «Σήμερα, η μέση καταναλώτρια μπορεί να έχει το δικό της blog και να ποστάρει τις δικές της street style φωτογραφίες, οπότε είναι πολύ διασκεδαστικό. Κάνω μεγάλη έρευνα». 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Η Kylie Jenner εξαπάτησε το περιοδικό Forbes

kim kardashian

kim kardashian

Δεν ζητάει, όμως, ποτέ τη συμβουλή ή την καθοδήγηση των διάσημων φίλων της, έστω και αν αυτοί είναι σχεδιαστές. Ούτε καν της Carine Roitfeld, πρώην editor in chief της γαλλικής Vogue, με την οποία τη συνδέει μια στενή φιλία. «Πάντα κοιτάζω τι φοράει η Carine και μου αρέσει να εμπνέομαι από εκείνην. Αλλά δεν ζητώ τη συμβουλή των φίλων μου».

ΔΙΑΒΑΣΕ: Πόσα τσεπώνει η Kim Kardashian για κάθε χρόνο γάμου με τον Kanye West;

kim kardashian

kim kardashian

Η Kardashian έχει παραδεχθεί πως κοιτάζει έντρομη τις φωτογραφίες από το στυλικό της παρελθόν, κυρίως την εποχή που ήταν πιο μικρή. Και επειδή δεν θέλει να αισθανθεί το ίδιο η κόρη της, North West, φροντίζει να τη ντύνει με πιο κλασικά κομμάτια. «Όταν κοιτάζω τις παλιές μου φωτογραφίες και βλέπω πως συνδύαζα τιρκουάζ σκιά ματιών με τιρκουάζ πουλόβερ και τιρκουάζ λουλούδι στα μαλλιά, φαίνομαι τόσο παράξενη. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα ήθελα να έχω πιο κλασικό στιλ. Γι’αυτό, προσπαθώ να ντύνω την κόρη μου κλασικά, έτσι ώστε να μπορεί να κοιτάζει τις παιδικές της φωτογραφίες στο μέλλον και να ξέρει πως ντυνόταν απλά και χαριτωμένα».

kim kardashian

kim kardashian

Είτε σου αρέσει το στιλ της Kardashian, είτε απορείς για το τι στο καλό σκέφτηκε πάλι, δεν μπορείς να μην παραδεχθείς την ικανότητα της να προκαλεί υστερία στα φωτογραφικά φλας με κάθε εμφάνισή της. Παράλληλα, έχει καταφέρει να μας δώσει κάποια ανέλπιστα μαθήματα στιλ, όπως τα πιο κάτω: 

1.Ένα δερμάτινο σακάκι, είναι πάντα καλή ιδέα, αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα τα σύνολα και είναι το ιδανικό κομμάτι για να έχεις μια μείξη edge και σοφιστικέ στιλ. 

2. Τα ψηλοτάκουνα, μετατρέπουν ακόμη και το βασικό ντύσιμο, όπως είναι ένα απλό jean και T-shirt. 

3. Πάντα να φοράς το σωστό εσώρουχο. Η Kim ως η βασίλισσα του see-through ντυσίματος, ξέρει από τα σωστά εσώρουχα ή την παντελή έλλειψή τους. Το πιο κομψό σύνολο, μπορεί να καταστραφεί από μια άβολη κιλότα ή ένα φανταχτερό σουτιέν. 

4. Δοκίμασε να φορέσεις ένα χρώμα από την κορφή μέχρι τα νύχια. Ειδικά αν θέλεις να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος, κάνε τον πιο cool μονόχρωμο συνδυασμό από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. 

5.Ένα κοστούμι μπορεί να είναι εξίσου sexy με ένα φόρεμα. 

kim kardashian

kim kardashian

6. Ποτέ να μην φοβάσαι τα crop top. Συνδυάζοντας το ιδανικά με ψηλόμεσο παντελόνι. 

7. Τα αθλητικά μαζί με τα leggings είναι απολύτως αποδεκτά. Τα ρούχα γυμναστικής μπορείς να τα φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου, τα οποία θα συνδυάσεις με cool αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου και τσάντα. 

8. Απλώς πρόσθεσε κοσμήματα. Κάθε σύνολο χρειάζεται την απαραίτητη δόση λάμψης. 

9. Μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά μεταξύ τους prints, αρκεί να το κάνεις σωστά. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να διαφοροποιήσεις το signature στιλ σου. 

10. Τα neutrals δεν χρειάζεται να είναι βαρετά. Αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα. 

11. Να δίνεις ευκαιρία στα trends, χωρίς να ξοδεύεις κάθε φορά μια περιουσία για κάτι που είναι στη μόδα. Βρες ένα εποχικό trend που ταιριάζει στο στιλ σου και καθιέρωσε το. 

12. Να είσαι sexy και συνάμα σοφιστικέ. Ακόμη και αν αυτό είναι μια θεόστενη φούστα κι ένα top, αρκεί να συνδυαστούν με ένα πιο κλασικό παλτό. 

13. Να φρεσκάρεις το αγαπημένο σου φόρεμα, προσθέτοντας μια ζώνη ή ένα γιλέκο. 

14. Ο συνδυασμός διαφορετικών μεταξύ τους κομματιών, είναι πολύ πιο εύκολος απ’ ό,τι νομίζεις. Η Kim συνδυάζει wide-leg trousers με duster vest. Το μυστικό είναι κρατάς τα κομμάτια σου απλά, για να υπάρχει ισορροπία. 

kim kardashian

kim kardashian

Δεν είναι τυχαία που ο Riccardo Tisci μιλάει με τόσο θαυμασμό για την Kardashian, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο όμορφη και έξυπνη. Όταν άρχισε να έρχεται στα show μου, κάποιοι μου άσκησαν κριτική. Αγαπώ όμως τον Kanye, και τώρα αγαπώ και την Kim. Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος». 

kim kardashian

 

kim kardashian

Ο Riccardo Tisci δεν είναι ο μόνος ένθερμος υποστηρικτής της, αφού η Kardashian έχει μια πολύ δυνατή -ίσως την πιο δυνατή- σύμμαχο στο πλευρό της: την Anna Wintour. «Ένιωσα περήφανη όταν έλαβα το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue. Τέσσερα με πέντε χρόνια πριν, κανένα περιοδικό μόδας δεν θα ασχολείτο μαζί της. Αλλά, η  Kim αντιπροσωπεύει τη γυναίκα του σήμερα. Καθορίζει τη σημερινή κοινωνία. Μέρος της χαράς του να εκδίδω τη  Vogue είναι ότι μπορούμε να φιλοξενούμε στις σελίδες της άτομα που καθορίζουν την κουλτούρα τη δεδομένη στιγμή και εκπροσωπούν τον κόσμο όπως διαμορφώνεται, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπουμε. Η Kim με τη δυναμική προσωπικότητά της, κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα μέρος για την ίδια, κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας. Χρειάζεται να έχεις κότσια για να πετύχεις κάτι τέτοιο». Και όπως αποδεικνύεται περίτρανα, η Kim τα διαθέτει!

Άντε και στον Λευκό Οίκο με το καλό! 

Home