Thumbnail

Διαχρονική κομψότητα Διαχρονική κομψότητα

Η Νόνη Κυπριανού είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της κοσμικής Λευκωσίας
Οι εμφανίσεις της δεν περνάνε απαρατήρητες. Είτε επίσημες, είτε καθημερινές, εδώ και πολλά χρόνια φιγουράρει στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες Κύπριες. Παρακολουθώντας κανείς τον λογαριασμό της στο Instagram, διαπιστώνει πως η Νόνη Κυπριανού δεν κάνει τίποτα επιτηδευμένα, καθώς διακατέχεται από μια έμφυτη αίσθηση του στιλ!

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, έχει παραδεχθεί πως από μικρή ηλικία της άρεσε να είναι περιποιημένη. Έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδέες και απόψεις για το στιλ της και τα ρούχα που της ταιριάζουν, που την κολακεύουν και που της αρέσει να φοράει. Ασχολείται με τη μόδα, αλλά από αυτή θα πάρει τα στοιχεία που πιστεύει πως ταιριάζουν με το προσωπικό της στιλ. Αν αισθάνεται ότι κάτι δεν την αντιπροσωπεύει, δεν θα το φορέσει, όσο ωραίο και ακριβό κι αν είναι. 

Συχνά, ανταλλάζει ρούχα και απόψεις με τις εξίσου καλοντυμένες κόρες της, Ήβη και Σόλια Κυπριανού, ενώ η Νόνη Κυπριανού είναι από τις γυναίκες που δύσκολα αποχωρίζεται κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα της, αφού καθετί της θυμίζει κάτι. Εξ ου και υποστηρίζει ότι χρειάζεται να έχεις και την κατάλληλη διάθεση για να πας για ψώνια, μια διαδικασία που πρέπει να είναι απολαυστική και όχι κουραστική. 

Από τον λογαριασμό της στο Instagram, διαπιστώνεις πως η μόδα αποτελεί μέρος της καθημερινότητας της! 

 

Tonight is all about 40 shades of pink ????

A post shared by Noni Kyprianou (@nonikyp) on

 

#ladyinred? @amiccistores

A post shared by Noni Kyprianou (@nonikyp) on

 

#sollythedolly #limassolevent #beachwear #flamingos #harmonybayhotel

A post shared by Noni Kyprianou (@nonikyp) on

 

#christening #happytime #happybaby #partytime

A post shared by Noni Kyprianou (@nonikyp) on

 

#mtnmustfashion

A post shared by Noni Kyprianou (@nonikyp) on

Home