Thumbnail

Πιο…boho δε γίνεται! Πιο…boho δε γίνεται!

Μια συλλογή από καφτάνια σαν…όνειρο!
H έμπνευση, η δημιουργικότητα και η φαντασία τούς έφερε κοντά. Εξ ου και το όνομα της συλλογής «YUME» που στα ιαπωνικά σημαίνει «όνειρο». Η fashion designer, Κάντυ Μανιουδάκη σε συνεργασία με τον σχεδιαστή κοσμημάτων, Κωνσταντίνο Κυριάκου, κάνουν την ανατροπή, πλασάροντας τη νέα τους κολεξιόν με καλοκαιρινό αέρα, που είναι… πιο boho από ποτέ!

Η αγάπη τους για τη μόδα τούς έφερε στον ίδιο δρόμο. Κατ’ ακρίβεια, η Κάντυ Μανιουδάκη και ο Κωνσταντίνος Κυριάκου βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι να σχεδιάζουν τη νέα τους συλλογή. Το κοινό τους όραμα δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους brand με το όνομα «YUME». Αυτό μάλιστα, όπως εξομολογούν αποτέλεσε και το βασικότερο ερέθισμά τους. 

Η ιαπωνική μινιμαλιστική αισθητική και η γεωγραφική θέση της Κύπρου παραδέχονται πως ήταν οι βασικές τους επιρροές, μιας και η έμπνευση για τη δημιουργία των καφτανιών, ισορροπούν μεταξύ της αρμονικής αισθητικής, της πρακτικότητας και του ευ ζειν.

kaftani 1

Το χαρακτηριστικό που κάνει τη νέα τους unisex κολεξιόν να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερη αισθητική, η υψηλή ποιότητα λινών υφασμάτων και η καινοτομία, ειδικότερα στον τομέα των ανδρικών ενδυμάτων, όπως επίσης και η μέγιστη προσοχή στην κατασκευή τους. 

kaftani 2

«Γενικά η έμπνευση αντλείται από εικόνες, ιδέες, και γενικότερα ότι προκαλεί τις αισθήσεις μας. Δεν υπάρχει σταθερή πηγή, ούτε κάποιος περιορισμός. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντοτε επηρεασμένο από την τριβή των αντιλήψεων μας!»

kaftani 3

Info: Ο Κωνσταντίνος Κυριάκου είναι σχεδιαστής κοσμημάτων αριθμώντας πολλές εκθέσεις και συλλογές στο ενεργητικό του, καθώς επίσης και συνεισφορές σε εκδόσεις σύγχρονου κοσμήματος ανά το παγκόσμιο, και η Κάντυ Μανιουδάκη υπήρξε για πολλά χρόνια στυλίστρια και fashion editor σε περιοδικά όπως το ΟΜΙΚΡΟΝ, HARPER’S BAZAAR, MADAME FIGARO.

Μπορείς να δεις τη συλλογή εδώ: www.yumeliving.com

Home