Thumbnail

Η Monica Bellucci και άλλα γνωστά μοντέλα των 90’s μαζί στην πασαρέλα Η Monica Bellucci και άλλα γνωστά μοντέλα των 90’s μαζί στην πασαρέλα

Η επίδειξη των Dolce & Gabbana τα είχε όλα
Η φετινή επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και εντυπωσιακές παρουσίες.

Monica Bellucci, Isabella Rossellini και plus-sized μοντέλα με επικεφαλής την σταρ Ashley Graham, ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με μοντέλα της δεκαετίας του 1990 και περπάτησαν στην πασαρέλα με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Σε ένα υπέροχο σκηνικό που διαμορφώθηκε αποκλειστικά για την επίδειξη, τα όμορφα μοντέλα εμφανίστηκαν στο show υπό τους ήχους καμπαναριών φορώντας πέπλο και έχοντας στα χέρια τους κεριά ενώ αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα τόσο μεγάλο show μόδας και μοντέλα plus-sized.

Ανάμεσα στα μοντέλα που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στην πασαρέλα ήταν φυσικά και η Eva Herzigová, η Helena Christensen και η Carla Bruni οι οποίες άφησαν το δικό τους στίγμα στο χώρο της μόδας.

monica

Η Herzigová εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, η Bellucci εντυπωσίασε με μια μαυρόασπρη πουά δημιουργία ενώ η Rossellini επέλεξε μια εναλλακτική εμφάνιση, περπατώντας στην πασαρέλα έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. 

carla

dolcee

dolcee

 

sd

ds

Home