Thumbnail

Η Meghan Markle στο Μαρόκο ''τερμάτισε'' το στιλ εγκυμοσύνης Η Meghan Markle στο Μαρόκο ''τερμάτισε'' το στιλ εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Νότια Αφρική.
Από κομμάτια της high street μέχρι υψηλή ραπτική, η γκαρνταρόμπα της τα είχε όλα.

Με το που πάτησε το πόδι της στην Καζαμπλάνκα με εκείνο το κατακόκκινο φόρεμα του οίκου Valentino, ήμασταν σίγουροι, ότι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην χώρα της Νότιας Αφρικής, θα μετατρεπόταν σε ένα είδος ''πασαρέλας'' για την Meghan Markle.

H μέλλουσα μανούλα μάς χάρισε μια σειρά από εμφανίσεις με κομμάτια υψηλής ραπτικής αλλά και πιο οικονομικά casual σύνολα, συντονισμένα με την αισθητική στο Μαρόκο και εμπνευσμένα από την κουλτούρα της χώρας.

Lady in Red με φόρεμα με κάπα του οίκου Valentino.

Meghan Markle Morocco style Valentino dress

Casual chic για επίσκεψη στην πόλη Asni με Alice+Olivia blazer, συνδυασμένο με κασμιρένιο πουλόβερ Misha Nonoo και skinny τζιν του brand HATCH. H Δούκισσα ενίσχυσε το σύνολο της με μπεζ εσάρπα Aritzia Wilfred, γυαλιά ηλίου Illesteva και slippers Birdies Blackbird.

Meghan Markle Morocco looks

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του πριγκιπικού ζεύγους ο βρετανός πρέσβης, η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το ανατολίτικο στιλ με την υπογραφή του οίκου Dior.

Meghan Markle Morocco looks Dior gown

Για την τελευταία της χαλαρή βόλτα στο Μαρόκο η Meghan επέλεξε ένα look που μας θύμισε το στιλ της πριν τον γάμο τους με τον πρίγκιπα Harry. Με μαύρο τζιν και ριγέ μπλούζα, η Δούκισσα ολοκλήρωσε με χακί σακάκι και Stuart Weitzman μπότες το σύνολό της.

Meghan Markle looks Morocco

Ένα φανταστικό look για μια περιήγηση στους ανδαλουσιανούς κήπους με πλισέ φόρεμα και λευκό σακάκι Aritzia, το οποίο ολοκλήρωσε με φανταστικές κομψές πουά γόβες Manolo Blahnik και σκουλαρίκια GAS Bijoux.

Meghan Markle morocco looks

Η Meghan άφησε το καλύτερο για το τέλος. Με ένα εκπληκτικό φόρεμα με μοτίβα εμπνευσμένα από την χώρα και μανίκια με βολάν από τον οίκο Carolina Herrera και μπεζ φάκελο Dior, η Δούκισσα με μαλλιά μαζεμένα σε κομψό σινιόν ήταν απλά υπέροχη.

Meghan Markle Morocco looks

 

Home