Thumbnail

To look της Άνοιξης που η Julia Roberts φοράει από το 1990 To look της Άνοιξης που η Julia Roberts φοράει από το 1990

Το πρωτοείδαμε στην ταινία Pretty Woman...
Η χολιγουντιανή σταρ με το κλασικό στιλ, πρωτοφόρεσε το σύνολο της Άνοιξης στην ταινία που την καθιέρωσε και μάλιστα στο χρώμα του 2019.

Μιλάμε φυσικά για το tuxedo shorts στο οποίο η Julia Roberts ''ορκίζεται'' εδώ και δεκαετίες και δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε. Η χολιγουντιανή σταρ μάλιστα, επιμένει να φοράει αυτή την ανοιξιάτικη εκδοχή του αυστηρού κουστουμιού σε διαφορετικά στιλ ανάλογα με την δεκαετία που διανύουμε, ενώ φέτος αναμένουμε να δούμε το συγκεκριμένο σύνολο και από πολλές stars της street μόδας.

Julia Roberts tuxedo shorts

Η ίδια δηλώνει φαν του ανδρόγυνου look και ο καλύτερος τρόπος να το υιοθετήσει όταν ο καιρός ανοίγει και θέλουμε να απαλλαγούμε από τα μακριά παντελόνια είναι αυτός. 

Κορυφαία εμφάνισή της, φυσικά, ήταν αυτή στην ταινία Pretty Woman όπου και την είδαμε να φοράει μια ψηλόμεση βερμούδα με σακάκι στο χρώμα του 2019, το κοραλί.

Julia Roberts tuxedo shorts

Από τότε η συγκεκριμένη ''συνταγή'' φαίνεται να είναι από τις αγαπημένες της, αφού την ακολούθησε σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της, όπως στην πρεμιέρα της ταινίας Eat Pray Love το 2010, είκοσι χρόνια μετά δηλαδή, με μαύρο σύνολο.

Julia Roberts tuxedo shorts

Home