Thumbnail

Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει το οικονομικό μυστικό της για τέλεια φρύδια Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει το οικονομικό μυστικό της για τέλεια φρύδια

Το διάσημο supermodel μας δίνει ένα χρήσιμο beauty tip
Το διάσημο supermodel καταφέρνει πάντα να δείχνει περιποιημένη σπαταλώντας μόνο 30 δευτερόλεπτα μπροστά στον καθρέφτη της.

Τουλάχιστο αυτό ισχυρίζεται η ίδια, και δεν υπάρχει λόγος να μην την πιστέψουμε, αφού μας αποκαλύπτει και το μυστικό της.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο της Victoria's Secret υπάρχει ένα προϊόν στο οποίο ορκίζεται και που είναι ο λόγος που η ίδια ακόμη και όταν δεν έχει χρόνο για μακιγιάζ την βγάζει από την δύσκολη θέση.

«Τις λίγες φορές που φεύγω από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ -αυτό γίνεται σπάνια γιατί λατρεύω το μακιγιάζ- πάντα φροντίζω να έχω περιποιημένα φρύδια. Βάζω μόνο λίγο τζελ για τα φρύδια. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το Clear Brow Gel της Anastasia. Κρατά τα φρύδια μου στη θέση τους μέχρι το τέλος της μέρας», προσθέτει. Ακόμη όμως και όταν δεν έχει το αγαπημένο της προϊόν στο νεσεσέρ της, δεν αφήνει τα φρύδια της ατίθασα. Απλά χρησιμοποιεί ένα βουρτσάκι από μάσκαρα (spoolie) και λίγο hairspray. «Λειτουργεί τέλεια!», αναφέρει.

Η αλήθεια είναι, πως ένα σωστό σχήμα φρυδιών παρέα με το σωστό φυσικό γέμισμα μεταμορφώνουν αμέσως το πρόσωπό μας. Γι' αυτό την επόμενη φορά που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για μάσκαρα, φροντίστε τουλάχιστο να κουβαλάτε στο νεσεσέρ σας ένα προϊόν για τα φρύδια σας. Θα σας σώσει!

Διάβασε επίσης: Γιατί ελκεί τόσο πολύ τους άνδρες το κόκκινο κραγιόν;

Home