Thumbnail

To φόρεμα Tommy Hilfiger x Zendaya που θα φοράμε όλες την Άνοιξη To φόρεμα Tommy Hilfiger x Zendaya που θα φοράμε όλες την Άνοιξη

Και σε προσιτή τιμή
H νέα συνεργασία του αμερικανού σχεδιαστή και της νεαρής ποπ σταρ παρουσιάστηκε τις προάλλες στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Μια επίδειξη με έμπνευση από τη disco της δεκαετίας του '70, που τίμησε τις iconic γυναίκες της αμερικανικής pop κουλτούρας της εποχής.

Η συλλογή του Tommy Hilfiger και του νέου ποπ ειδώλου της μουσικής, Zendaya κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των νεαρών παριζιάνων με τα κομμάτια να είναι ήδη διαθέσιμα.

Ανάμεσα σ' αυτά και ένα φόρεμα που όλες θα θέλαμε στη ντουλάπα μας, αφού είναι από τις αγορές που θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση ολη την Άνοιξη.

tommyhilfiger

Σε ντένιμ υφή, μίντι μήκος και μακριά μανίκια, φερμουάρ και στιλάτη ζώνη με αγκράφα -που τονίζει την θηλυκή γραμμή Α- το φόρεμα είναι θηλυκό και ιδανικό για να το φοράς όλη την Άνοιξη. Προς το παρόν μπορείς να το συνδυάσεις με μπότες πάνω από το γόνατο όπως το είδαμε στην πασαρέλα, ενώ όσο ανοίγει ο καιρός με mules ή γιατί όχι με λευκά αθλητικά παπούτσια.

Και το σημαντικότερο; Η τιμή του είναι προσιτή και μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα εδώ και τώρα.

tommyxzendayadress

Διάβασε επίσης: To look της Άνοιξης που η Julia Roberts φοράει από το 1990

Home