Thumbnail

Αυτό το χρώμα θα αντικαταστήσει το μπεζ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Αυτό το χρώμα θα αντικαταστήσει το μπεζ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Δες πώς το φόρεσαν οι style setters
Χωρίς να το υπολογίζουμε ιδιαίτερα, ήρθε διακριτικά και κέρδισε το θρόνο στην παλέτα της νέας σεζόν. Το απαλό ξεθωριασμένο κίτρινο ή αν θες το κίτρινο του βουτύρου ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Κι εκεί που περιμέναμε πως θα βλέπαμε μια τεράστια συλλογή από μπεζ σύνολο -που ναι, την είδαμε- ένα άλλο χρώμα είναι αυτό που άρχισε να μας κινεί το ενδιαφέρον μιας και δεν εμφανίστηκε διακριτικά στα σύνολα των σταρ της μόδας του δρόμου αλλά σε total looks, γεγονός που μας ανάγκασε να το προσέξουμε.

Ανάμεσα στις αποχρώσεις της άμμου, στα καμελό και σ' όλες τις 50 αποχρώσεις του μπεζ, αυτή η απόχρωση του κίτρινου μας έπεισε ότι δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο να την ''εμπιστευτούμε''.

Είναι γεγονός, πως το κίτρινο χρώμα μπορεί να ''τρομοκρατεί'' μερικές από εμάς, μιας και το έχουμε συνδέσει με έντονες φανταχτερές αποχρώσεις, όμως αυτή η απαλή εκδοχή του φαίνεται να απευθύνεται ακόμα και στα κορίτσια που δεν θέλουν να κάνουν τόσο έντονη την παρουσία τους.

Οι style experts μας χάρισαν μια σειρά από κομψές εμφανίσεις και μας έπεισαν να το υιοθετήσουμε.

1.Ένα αυστηρό αντρικό κουστούμι συνδυασμένο με αξεσουάρ σε καφέ αποχρώσεις είναι μια σοφή επιλογή για να ανανεώσεις το business look σου.

paleyellowsuit

2.Ολοκλήρωσε το total look σας με ένα κόντρα χρώμα αλλά στην ίδια απαλή εκδοχή.

paleyellowstreetfashion

3. Δώσε μικρές πινελιές από έντονα χρώματα στο παστέλ σύνολό σου, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε υπερβολές. Ένα ζιβάγκο σε φανταχτερό πορτοκαλί μέσα από το παστέλ πουλόβερ σου ή ένα αξεσουάρ σε τυρκουάζ χρώμα θα κάνει τη διαφορά. 

pale yellow color

4. Πώς θα φορούσε μια παριζιάνα αυτή την απόχρωση. Με ένα ριχτό παλτό πάνω από το κομψό θηλυκό τουίντ σύνολό της με ένα ζευγάρι λεοπάρ μπότες. Γιατί όχι κι εσύ; 

pale yellow style

5. Καλωσόρισε την Άνοιξη με ένα ρομαντικό φλοράλ φόρεμα με βολάν στο χρώμα της σεζόν και ενίσχυσε την εμφάνισή σου με έντονα αξεσουάρ και κόκκινο κραγιόν.

pale yellow spring 2019

Διάβασε επίσης: To φόρεμα Tommy Hilfiger x Zendaya που θα φοράμε όλες την Άνοιξη

 

Home