Thumbnail

Το σακάκι της Anne Hathaway είναι η τέλεια προσθήκη στο λευκό σύνολό σου Το σακάκι της Anne Hathaway είναι η τέλεια προσθήκη στο λευκό σύνολό σου

Η χολιγουντιανή σταρ φόρεσε το ιδανικό blazer για την Άνοιξη
Είμαι σίγουρη πως στις προτεραιότητές σου αυτή την εποχή είναι το ιδανικό cover up γι' αυτή την μεταβατική περίοδο που θα κάνει το σύνολό σου να δείχνει ανάλαφρο και ανοιξιάτικο...

Μην πας πολύ μακριά... Η Anne Hathaway εμφανίστηκε από το πουθενά με την τέλεια πρόταση και εμείς της το χρωστάμε. Η χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στο opening του Hudson Yards στη Νέα Υόρκη και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα λευκό σύνολο το οποίο ενίσχυσε με τον κατάλληλο τρόπο.

anne hathaway tommyxzendaya

Η ηθοποιός που μοιράζεται τον ίδιο στιλίστα με την Zendaya εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και άρπαξε την ευκαιρία να λανσάρει πρώτη κομμάτια από τη συλλογή TommyXZendaya για την άνοιξη του 2019. Η συλλογή που μάγεψε το Παρίσι με τις 70s αναφορές και αποθεώθηκε από τις στήλες της μόδας, φαίνεται πως κέρδισε και το στιλ της Hathaway που διάλεξε ένα διαχρονικό Prince of Wales σακάκι για μια αβίαστα κομψή εμφάνιση την οποία ολοκλήρωσε με μπεζ γόβες και μαύρη τσάντα.

Anne Hathaway style

Με ελαφρύ μακιγιάζ έδωσε με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν το απαραίτητο χρώμα στο πορσελάνινο πρόσωπό της και ανέδειξε ένα σύγχρονο Hollywood glam look με τα καρέ μαλλιά της σε κυμματιστό στιλ.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα και μπορείς να την αναζητήσεις σε όλα τα καταστήματα Tommy Hilfiger.

Home