Thumbnail

Πώς να φορέσεις την tie-dye τάση που θα δεις παντού την Άνοιξη; Πώς να φορέσεις την tie-dye τάση που θα δεις παντού την Άνοιξη;

Το μοτίβο που έκανε ένα τεράστιο makeover και ξαναμπήκε στις ζωές μας
Αν στο μυαλό σου έρχεται κάποιο καλοκαιρινό hippie φεστιβάλ ή μια παραλία με serfers κάθε φορά που ακούς την λέξη tie-dye καιρός να αναθεωρήσεις. Το μοτίβο ανανεώθηκε και μας ξανασυστήθηκε στη street μόδα μέσα από τα πολυτελή looks των διάσημων influencers.

Οι ψυχεδελικοί στρόβιλοι έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους στις πασαρέλες των R13 και Prabal Gurung, ενώ δεν άργησαν να μεταφερθούν στη μόδα του δρόμου σε ένα πιο εκλεπτυσμένο ύφος, απ' αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. Φορεμένο με παστέλ κουστούμια σε ανδρόγυνα σύνολα, καρό σακάκια και midi φούστες το μοτίβο μας έκανε να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε και να το υποδεχτούμε σαν κάτι καινούργιο, fresh και ενδιαφέρον.

Ωστόσο, αν και πολλές από εμάς μπορεί να το είδαμε με μια νέα ματιά, αυτό που προβληματίζει είναι πώς να το υιοθετήσουμε ώστε να ξεφύγουμε από τον boho χαρακτήρα του. Μην σας φοβίζουν τα πολλά έντονα χρώματα. Άλλωστε αυτά είναι που θα χαρίσουν τον ανοιξιάτικο χαρακτήρα στα σύνολά σου. Φτάνει να τα συνδυάσεις σωστά.

Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τις κατάλληλες για σένα προτάσεις που ίσως σε κάνουν να το τολμήσεις και να αποδείξεις το στιλ σου.

1. Mε ένα oversized κουστούμι σε σορμπέ χρώμα. 

tie dye street looks

2. Με διαφορετικά μοτίβα, όπως ένα πουά φόρεμα μέσα από ένα φούτερ με tie dye print και καρό σακάκι που θα απογειώσει τον συνδυασμό.

tie dye street fashion

3. Φυσικά με basic κομμάτια, όπως το μπλε τζιν σου και μια μπεζ καμπαρντίνα.

tie dye print

4. Ή με ένα cargo pants και αθλητικά παπούτσια για να παραμείνεις... απλή. 

tie dye style

5. Με μια ασύμμετρη φούστα στα χρώματα της άμμου και grunge κομμάτια που θα κάνουν την εμφάνισή σου να μην δείχνει και τόσο... ρομαντική.

tie dye looks

6. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα παντελόνι σε 70s γραμμή με μονόχρωμα σοφιστικέ κομμάτια.

tie dye pants

7. Αλλά και με λαμέ φανταχτερά κομμάτια και edgy αξεσουάρ που θα εξισορροπήσουν το look.

tie dye fashion week

Διάβασε επίσης: Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Κάλια Ελευθερίου και Άντρια Αλετράρη ''ψηφίζουν''... slime green!

Home