Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Κάλια Ελευθερίου και Άντρια Αλετράρη ''ψηφίζουν''... slime green! Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Κάλια Ελευθερίου και Άντρια Αλετράρη ''ψηφίζουν''... slime green!

Tο ''τολμηρό'' χρώμα της Άνοιξης που πρέπει να φορέσεις
Το χρώμα που ''ξεσήκωσε'' τα τολμηρά κορίτσια της μόδας από το 2018, πλέον έχει κατακτήσει fashionista...

Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοείδα τις λέξεις slime green για πρώτη φορά στις παγκόσμιες στήλες της μόδας, έψαχνα να βρω ποιά επιτέλους είναι αυτή η απόχρωση του πράσινου, που ήρθε να εισχωρήσει στο λεξιλόγιό μου.

Μέχρι που, ενημερώθηκα από ένα εξάχρονο (!), που διαπίστωνε με μεγάλη έκπληξη πως δεν γνώριζα περί τίνος πρόκειται -λες και με ρωτούσε τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου- ότι πρόκειται για ένα πασίγνωστο παιχνίδι, κάτι μεταξύ γλίτσας και πλαστελίνης με το οποίο έχουν παθιαστεί όλοι οι συνομίλικοί του.

slime

Το ''slime'' αν και κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις, μια από αυτές είναι και το πράσινο του Shrek. Και αυτό τον τόσο δημοφιλή όρο θέλησε η ελίτ της μόδας να μας πλασάρει την φλουό απόχρωση του πράσινου που πρώτες μας σύστησαν η Rihanna και η Kendall Jenner.

Το τέλος του 2018 και οι αρχές του 2019 βρίσκουν το ''slime green'' λοιπόν να κυριαρχεί ανάμεσα στις προτιμήσεις των fashion girls, με την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο τον περασμένο μήνα να το φέρνει στο προσκήνιο μέσα από τα looks των διάσημων σταρ της μόδας του δρόμου.

slime green mow

slime green milan

Ένα μήνα μετά και αυτή η φανταχτερή απόχρωση κυκλοφορεί παντού με τις Κύπριες influencers να μας το ''συστήνουν'' με τον δικό τους τρόπο μέσα από το Instagram. Την αρχή έκανε η Άντρια Αλετράρη, που για ακόμα μια φορά με το δικό της προσωπικό στιλ δημιούργησε ένα cool σύνολο, επιλέγοντας να συνδυάσει ένα ζιβάγκο σε φλουό πράσινο με δερμάτινο σπορ σετ και Converse. 

Την γνωστή fashion blogger ακολούθησαν και δύο κορίτσια της τηλεόρασης, η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου και η Κάλια Ελευθερίου, με την πρώτη να επιλέγει επίσης ένα ζιβάγκο στο neon χρώμα της σεζόν για να το συνδυάσει με ένα αυστηρό cigarette παντελόνι και ψηλά πέδιλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

embrace neon green ? #neontrend #musthave #ootd #ootdfashion #green #neon #style #fashiongram #tv

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev) on

Όσο για την Κάλια, υιοθέτησε την τάση με μια άλλη εκδοχή, την οποία είδαμε να ξεπετάγεται και από τα catwalks της σεζόν. Μια μίνι φούστα με το snakeskin εφέ στην απόχρωση του slime green συνδυασμένη με μαύρο ζιβάγκο και το πλατύ χαμόγελο της @elkalia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concept: Σουρεάλ Σου, προφιτερόλ και εκλέρ! ?

A post shared by Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) on

 

Διάβασε επίσης: 8 fresh τρόποι να φορέσεις το κολάν ποδηλασίας αυτή την εποχή

 

Home