Thumbnail

Το κουστούμι που θα θες να φοράς όλη την Άνοιξη Το κουστούμι που θα θες να φοράς όλη την Άνοιξη

Ανακαλύψαμε 3 διαφορετικά σύνολα στην αγορά για σένα
Τα είδαμε να κάνει την εμφάνισή τους το περσινό καλοκαίρι κι έτσι οι σχεδιαστές αυτή την Άνοιξη αποφάσισαν να μας κάνουν ευτυχισμένες με ακόμα μεγαλύτερες δόσεις και επιλογές.

Το χαρακτηριστικό κουστούμι της δεκαετίας του '80 επέστρεψε ανανεωμένο και ''σύγχρονο'' και πλέον το βλέπουμε να κυκλοφορεί παντού σε διαφορετικά στιλ και σχέδια.

Με την βερμούδα να αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή και τα biker shorts να συνδυάζονται με αυστηρά σακάκια για να δημιουργούν μοντέρνα skirt suits, πλέον το να ακολουθήσουμε την τάση είναι μονόδρομος.

Σε τουίντ ύφασμα ή σε πιο ριχτό αέρινο στιλ, με πιο κομψή εφαρμογή ή σε πιο σπορ χαρακτήρα, καρό ή σε παστέλ και έντονα μονόχρωμα, το κουστούμι κυκλοφορεί παντού και εμείς βρήκαμε για σένα στην αγορά τρεις διαφορετικές επιλογές που θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις.

Extra Tip: Φόρεσέ το πιο αυστηρό σχέδιο με τα αθλητικά σου παπούτσια για το γραφείο και το πιο σπορ στιλ με ψηλές γόβες για το βράδυ, πειραματίσου με τα looks και βγες από τo ''comfort zone'' σου για να αποδείξεις τελικά το κορίτσι της μόδας που κρύβεις μέσα σου.

mango short suit

MANGO

Zara short suit

Zara

make short suit

MAJE

 

Διάβασε επίσης: Η Ραφαέλα Νεοκλέους μάς δείχνει 3 μίνιμαλ τρόπους να φορέσουμε τα cycling shorts μας φέτος την Άνοιξη

Home