Thumbnail

Η Ραφαέλα Νεοκλέους μάς δείχνει 3 μίνιμαλ τρόπους να φορέσουμε τα cycling shorts μας φέτος την Άνοιξη Η Ραφαέλα Νεοκλέους μάς δείχνει 3 μίνιμαλ τρόπους να φορέσουμε τα cycling shorts μας φέτος την Άνοιξη

Αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ ακολούθησέ την και δεν θα χάσεις
Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι η επιτομή της φινέτσας και της αισθητικής. Η Ραφαέλα Νεοκλέους είναι ίσως το κατάλληλο κορίτσι για να σε βοηθήσει να υιοθετήσεις το κολάν ποδηλασίας αν είσαι φαν του μίνιμαλ...

Είναι από τις κύπριες influencers που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στο Instagram. Η Ραφαέλα Νεοκλέους ή αλλιώς @rafaelaelia είναι από εκείνα τα κορίτσια που βλέπει κανείς στο εξωτερικό και ενώ το look τους μοιάζει τόσο απλό, είναι τελικά τόσο δύσκολο να το πετύχεις. Η ίδια παραμένει πιστή στο μίνιμαλ στιλ της, και η αλήθεια είναι πως για εμάς μοιάζει σαν ανάσα δροσιάς ο προσωπικός της λογαριασμός, μέσα σ' αυτή την τρέλα των τάσεων και των μοτίβων που παρακολουθούμε καθημερινά.

Χωρίς να παρασύρεται από ό,τι μας ''σερβίρει'' καθημερινά το παγκόσμιο street fashion, η ίδια κάνει τις επιλογές που ταιριάζουν στο προσωπικό της γούστο και δείχνει πάντα ενημερωμένη. Από τα αγαπημένα της κομμάτια αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι και το κολάν ποδηλασίας, το οποίο κάνει θραύση ανάμεσα στις σταρ της μόδας.

Διάβασε επίσης: 8 fresh τρόποι να φορέσεις το κολάν ποδηλασίας αυτή την εποχή

Εμείς ξεσηκώσαμε 3 σούπερ σύνολα με cycling shorts από τον προσωπικό της λογαριασμό, που αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ, θα τα εκτιμήσεις ιδιαίτερα.

1. Με cropped τοπ με ένα ώμο και Vans sneakers για μια αθλητική εμφάνιση που μπορείς να υιοθετήσεις άνετα το ΣΚ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey . @pcpclothing total look

A post shared by Rafaela Neokleous (@rafaelaelia) on

2. Ένα φανταστικό black and white σύνολο, με μια δόση από ανδρόγυνο ύφος, στο οποίο συνδύασε το κολάν ποδηλασίας με λευκό T-shirt και μαύρο blazer, ενώ αναβάθμισε την εμφάνισή της με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι slingbacks, και έδωσε μια καλοκαιρινή νότα στο look της με τσόκερ με κοχύλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @pcpclothing • @organicbasics

A post shared by Rafaela Neokleous (@rafaelaelia) on

3.Μια σούπερ sporty chic συνταγή για να υποδεχτείς την Άνοιξη, με ένα σακάκι σε dusty pink απόχρωση και μαύρες γόβες που κάνει το κολάν ποδηλασίας να δείχνει ''κατάλληλο'' ακόμη και για το γραφείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loves a good oversized blazer. @mango #mangogirls

A post shared by Rafaela Neokleous (@rafaelaelia) on

Home