Thumbnail

Έγκυες η μη, όλες θέλουμε αυτό το σύνολο της Σύλβιας Μαυροπούλου Έγκυες η μη, όλες θέλουμε αυτό το σύνολο της Σύλβιας Μαυροπούλου

Ακόμα ένα φανταστικό maternity look από το γνωστό ''it'' girl
Η Σύλβια Μαυροπούλου δείχνει να απολαμβάνει το maternity style και τα ποστ της στο Instagram εμπνέουν τα κορίτσια που εγκυμονούν και όχι μόνο...

Άλλωστε η ίδια μάλλον αποφάσισε να ανεβάσει το στιλ εγκυμοσύνης σε άλλο επίπεδο, αφού τα δίνει όλα στο να κάνει το σωστό styling για την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Χωρίς απαραίτητα να επιλέγει ρούχα εγκυμοσύνης, καταφέρνει να υιοθετεί τις τάσεις της σεζόν με το δικό της γούστο και η πρόσφατη εμφάνισή της με ένα κατακόκκινο κουστούμι από τη νέα συλλογή της Mango κέρδισε όχι μόνο την προσοχή μας αλλά μας έκανε να θέλουμε να το αντιγράψουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suit(s) me just fine. @mango #mangogirls @mallouppas.papacostas.fashion #tatsaseasonisuponus #spf

A post shared by Sylvia Mavropoulos (@kounnou) on

Το ''it'' girl βγήκε στον ανοιξιάτικο ήλιο συνδυάζοντας το σύνόλό της με λευκό τοπ και sneakers με μοτίβα, ενώ έδωσε έξτρα στιλ στην εμφάνισή της με ένα Panama καπέλο που απογείωσε το look.

Εμείς ανακαλύψαμε το σύνολό της στο online κατάστημα της Mango και σας το προτείνουμε για ένα statement καθημερινό look στο γραφείο με T-shirt και αθλητικά παπούτσια και αργότερα με ένα ζευγάρι σανδάλια με μεσαίο τακούνι σε έντονο πορτοκαλί χρώμα.

mango suit

MANGO

Διάβασε επίσης: Το maternity style της Σύλβιας Μαυροπούλου είναι... sooo cool!

Home