Thumbnail

Η Alicia Vikander έχει εμμονή μ'αυτά τα παπούτσια! Η Alicia Vikander έχει εμμονή μ'αυτά τα παπούτσια!

Τα συνδυάζει με όλα!
Η Alicia Vikander εκτός από ηθοποιός είναι από τις πιο fresh παρουσίες στο χώρο της μόδας και από τα κορίτσια που λατρεύουν το κλασσικό μίνιμαλ στιλ και δεν υποκύπτουν στις εφήμερες τάσεις. Γι' αυτό και μας αρέσει...

Η χολιγουντιανή σταρ αν και εκπροσωπεί στο κόκκινο χαλί τον οίκο Louis Vuitton, με φανταστικά catwalk looks, στην καθημερινότητά της προτιμά διαχρονικά κομμάτια, όπως μια μπεζ καμπαρντίνα, ένα μαύρο τζιν ή ένα λευκό πουκάμισο, τα οποία συνδυάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν μοντέρνα και σύγχρονα. 

aliciavikanderpumps

Ανάμεσα στα κομμάτια που συνηθίζει να φοράει κάθε φορά που την εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός είναι και ένα ζευγάρι γόβες, τις οποίες διαθέτει σε δύο -ή μπορεί και περισσότερα χρώματα. 

Πρόκειται για τις καστόρινες μπαλαρίνες Romy του brand By Far, τις οποίες διαθέτει σε μπεζ και μαύρο χρώμα ώστε να συνδυάζονται με όλα τα σύνολά της.

aliciavikanderlooks

aliciavikandershoes

Εμείς την είδαμε να τις φοράει με το μαύρο cropped skinny τζιν της, αλλά και με μαύρη φούστα μέχρι τον αστράγαλο και λευκό τοπ, και δεν την αδικούμε που έχει πάθει ''κόλλημα'' με το συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού δείχνει τόσο κομψό συνδυασμένο με όλα!

Και εννοείται πως εμείς το ψάξαμε και το βρήκαμε αμέσως! Συγκεκριμένα οι μπαλαρίνες κοστίζουν €360,00 αλλά όπως θα έχεις ήδη καταλάβει αξίζει να επενδύσεις σ' αυτές αφού θα σε συνοδεύσουν παντού.

romy pumps

By Far

 

Διάβασε επίσης: Όλα τα Insta-girls φωτογραφίζονται μ' αυτό το σύνολο από τα Mango

Home