Thumbnail

4 κομμάτια που πρέπει να έχει στη ντουλάπα της μια γυναίκα μέχρι τα 60! 4 κομμάτια που πρέπει να έχει στη ντουλάπα της μια γυναίκα μέχρι τα 60!

Σύμφωνα με την Anna Wintour...
Η Σιδηρά Κυρία της μόδας ''ορκίζεται'' εδώ και δεκαετίες σ' αυτά τα κλασσικά κομμάτια.

Είναι η γυναίκα που ορίζει τις τάσεις κάθε σεζόν, η κινητήριος δύναμη πίσω απ' ότι ανεβαίνει στις πασαρέλες κι όμως η 69χρονη πια Anna Wintour έχει ένα διαχρονικό στιλ που δεν επηρεάζεται από τη μόδα. Εκτός από το καρέ hair look και τα μαύρα γυαλιά, τα οποία είναι πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία της περσόνας της, η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue διατηρεί μια φόρμουλα, που δύσκολα θα την οδηγούσε σε ''στιλιστική αποτυχία''. Εμείς κάναμε μια ανασκόπηση στις εμφανίσεις της και ανακαλύψαμε τα 4 βασικά κομμάτια που έχει στην γκαρνταρόμπα της και με τα οποία πορεύεται χρόνια τώρα.

1. Ένα κομψό φόρεμα μέχρι το γόνατο με prints, σύμφωνα με τις τάσεις στα μοτίβα που έχει κάθε σεζόν.

Anna Winter printed dress

2.Αν και διαθέτει εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια στη ντουλάπα της, ένα ζευγάρι snakeskin μπότες είναι αυτό που συνηθίζει να συνδυάζει με τα midi φορέματά της. Ο πιο κομψός και έξυπνος τρόπος για να κάνει ένα υπέροχο σετάρισμα με τα σχέδια στο φόρεμά της. 

snakeskin boots Anna Wintour

3.Η ίδια συνηθίζει να ενισχυεί την λαιμόκοψη στα φορέματά της με ένα έντονο κολιέ με πολύχρωμες πέτρες και voila! Με αυτό τον τρόπο έχει στη στιγμή μια βασιλική εμφάνιση.

Anna Wintour neckhlace

4.Μπορεί αυτό το κομμάτι να φιγουράρει ανάμεσα στις τάσεις της σεζόν όμως η Anna Wintour φοράει εδώ και κάτι αιώνες τη δερμάτινη καμπαρντίνα πριν γίνει μόδα από την Kendall Jenner και την Bella Hadid. Μάλιστα η ίδια διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα όπως το μπορντό ή το μπλε, ενώ για τον χειμώνα η αγαπημένη της είναι μια σε πράσινο χρώμα με γούνινο γιακά.

leather trench Anna Winter

 

Διάβασε επίσης: Η Alicia Vikander έχει εμμονή μ'αυτά τα παπούτσια!

Home