Thumbnail

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Victoria Beckham ψηφίζουν αυτό το χρώμα στις γόβες της Άνοιξης Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Victoria Beckham ψηφίζουν αυτό το χρώμα στις γόβες της Άνοιξης

Η καλύτερη εποχή για να προτιμήσεις αυτό το φανταχτερό χρώμα!
Τι σχέση μπορεί να έχει η Τόνια Σωτηροπούλου με την Victoria Beckham θα ρωτούσαμε σε κάποια άλλη περίπτωση, κι αυτή η στήλη δεν αφορούσε τη μόδα... Ωστόσο, η δική μας απάντηση θα περιοριστεί σε ένα ζευγάρι ροζ γόβες!

H Tόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια η οποία άνοιξε την Ελληνική Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο και φέτος ήταν αφιερωμένη στο αδέσποτο κατοικίδιο του σχεδιαστή που το έχασε πρόωρα, τη Βερούσκα.

Η ελληνίδα ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από τους καλεσμένους του και για την εμφάνισή της στην πρώτη σειρά επέλεξε ένα υπέροχο ριγέ off shoulder τοπ από τη συλλογή του γνωστού couturier το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι σε cigarette γραμμή. Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ένα ζευγάρι φούξια γόβες με τις οποίες συμπλήρωσε την εμφάνισή της δίνοντας ένα ανοιξιάτικο τόνο στο look.

Sonia Sotiropoulou Zoulias

Αμέσως, το μυαλό μας πήγε σε μια πρόσφατη εμφάνιση μιας άλλης γνωστής κυρίας, της Victoria Beckham που για μια επίσημη εκδήλωση προτίμησε επίσης το συγκεκριμένο χρώμα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που η βασίλισσα της μόδας προτίμησε το φούξια στο μαυρόασπρο σύνολό της.

victoria qatar

Η Lady V παρευρέθηκε στην National Portrait Gallery στο Λονδίνο, και προτίμησε το shocking pink ζευγάρι από την συλλογή της για ένα ανδρόγυνο μαυρόασπρο σύνολο που ξεχώρισε ανάμεσα στις τουαλέτες που προτίμησαν οι περισσότερες καλεσμένες εκείνη την βραδιά

victoria beckham

Το συγκεκριμένο χρώμα το είδαμε στην συλλογή που παρουσίασε η ίδια στην εβδομάδα μόδας, και οφείλουμε να πούμε πως είναι μια καλή πρόταση για να ανανεώσουμε τα μαυρόασπρα looks του χειμώνα και να καλωσορίσουμε αυτή την εποχή τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, φορεμένα όπως τα είδαμε τόσο στην Τόνια όσο και στην Victoria δεν δείχνουν καθόλου girly... Αντίθετα δίνουν ένα έξτρα δυναμισμό στα σύνολά μας συνδυασμένα με κομμάτια σε πιο αυστηρή γραμμή.

Διάβασε επίσης: Θέλουμε όλες το Zara σύνολο της βασίλισσας Λετίσια

Home