Thumbnail

Η αιθέρια Florence Welch ποζάρει για τον οίκο Gucci σε μια φωτογράφηση που πρέπει να δεις Η αιθέρια Florence Welch ποζάρει για τον οίκο Gucci σε μια φωτογράφηση που πρέπει να δεις

Δείχνει μαγευτική...
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci, Alessandro Michele, παρασύρεται από το μποέμικο πνεύμα της Florence Welch...

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence+The Machine θεωρείται από πολλούς μια σύγχρονη μούσα του bohemian στυλ τόσο για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες όσο και τις στιλιστικές της επιλογές.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ο Alessandro Michele από την πρώτη στιγμή που ορίστηκε διευθυντής δημιουργικού της Gucci της χάρισε άτυπα τον τίτλο της μούσας του.

Florence Gucci

Μέχρι αυτή τη στιγμή που και επίσημα πλέον, η Florence Welch δέχτηκε την πρόταση του ιταλικού οίκου και πόζαρε με φόντο ένα κλασικό ξύλινο βαγόνι και για άλλη μια φορά παρουσίασε μια συλλογή που είναι καθαρή μαγεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η Vogue, ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας κοσμημάτων.

Η τραγουδίστρια των Florence+The Machine φωτογραφήθηκε από τον Colin Dodgson ξαπλωμένη πάνω σε πολύχρωμα υφάσματα και έπιπλα, φορώντας εντυπωσιακά βραχιόλια, δαχτυλίδια και μενταγιόν από τις συλλογές κοσμημάτων «Le Marché des Merveilles», «Gucci Ouroboros», «Gucci Flora» και «Dionysus» και από τη συλλογή κοσμημάτων από ασήμι.

Florence Gucci

''Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πρέσβειρα για κάποιον οίκο, και για να είμαι ειλικρινής είναι κάτι που δεν σκεφτόμουν καν πριν γνωρίσω τον Alessandro. Αυτό που κάνει είναι τόσο μέσα στα νερά μου, που το να δουλεύουμε μαζί είναι μια φυσική εξέλιξη'', ανέφερε η Florence στην Vogue.

Home