Thumbnail

7 fresh ιδέες για να φορέσεις το πουκάμισό σου την Άνοιξη 7 fresh ιδέες για να φορέσεις το πουκάμισό σου την Άνοιξη

Οι συνδυασμοί που θα σε ανανεώσουν
Είναι απίστευτο και αξιοθαύμαστο πως ένα κλασσικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μπορεί να μεταμορφωθεί και να προσαρμοστεί σε κάθε σεζόν και σε κάθε εποχή.

Το πουκάμισο όπως και το τζιν και ένα μαύρο φόρεμα, είναι από τα κομμάτια που κάθε κορίτσι που σέβεται την fashion πλευρά του πρέπει να έχει στη ντουλάπα του. Από τα κομμάτια στα οποία γυρνάμε ξανά και ξανά και που ως ''σωτήρες'' εμφανίζονται την στιγμή που τα χρειαζόμαστε, το πουκάμισο καταφέρνει ως δια μαγείας να ''αγκαλιάζει'' τις τάσεις κάθε σεζόν και να γίνεται η βάση για κομψά σύνολα.

Για την Άνοιξη εμείς ξεσηκώσαμε για σένα 8 σούπερ ιδέες για να το συνδυάσεις και να δείχνεις συντονισμένη με τις τάσεις της εποχής.

1.Δώσε ένα παριζιάνικο καλοκαιρινό αέρα στο look σου με λινό παντελόνι σε έντονο χρώμα και ένα πουκάμισο με έντονα μανίκια σε παστέλ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με φλατ παντοφλάκια.

shirts spring style

2.Φόρεσέ το λευκό πουκάμισό σου χαλαρά μέσα από το αθλητικό παντελόνι σου για να δώσεις την απαραίτητη φινέτσα σε ένα σπορ look. Αναβάθμισε το στιλ σου με ασημένια κοσμήματα.

shirts spring street style

3.Συνδύασέ το με την ζιπ κιλότ σου και ρίξε στους ώμους ένα αυστηρό καρό σακάκι για ένα office look.

shirts spring looks

4. Δοκίμασε την πιο απλή πρόταση για μια βραδινή έξοδο συνδυάζοντας ένα πουκάμισο σε παστέλ χρώμα με μίνι ασύμμετρη φούστα, funky πέδιλα στην ίδια απόχρωση και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

shirts street looks

5.Ένα κλασσικό french look με ψηλόμεσο cropped ζιν σε πλατιά γραμμή και λευκό πουκάμισο συνδυασμένο με μυτερά φλατ παπούτσια με αγκράφα δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε χαμηλό σινιόν για να απογειώσεις το στιλ. 

shirts spring style

6. Φόρεσε το λευκό πουκάμισό σου μέρα μεσημέρι με μια μίντι φούστα με παγιέτες και αθλητικά παπούτσια για να κάνεις την ανατροπή.

shirts spring style

7. Παίξε με ασύμμετρα κομμάτια σε κλασσικά χρώματα και κάνε τη δική σου μοντέρνα πρόταση.

shirts spring style

 

Διάβασε επίσης: 8 fresh ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για το αγαπημένο σου τζιν

Home