Thumbnail

Η Zara ολόσωμη φόρμα της Hailey Baldwin είναι τέλεια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Η Zara ολόσωμη φόρμα της Hailey Baldwin είναι τέλεια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Και είναι ακόμα διαθέσιμη στα καταστήματα
Η κύρια Bieber, ανέβηκε στο κότερο με το αγόρι της και μας σύστησε το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού. Και κοστίζει μόνο 40 ευρώ!

Ξεκινήσαμε ήδη να παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας celebrities και τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις προκειμένου να εμπνευστούμε για τα looks των διακοπών μας αφού οι ίδιες άρχισαν ήδη τις εξορμήσεις με τα νέα κομμάτια της σεζόν σε κότερα και παραλίες. 

Μια απ' αυτές και η Hailey Baldwin, που μαζί με το αγόρι της, Justin Bieber υιοθέτησαν το καλιφορνέζικο στιλ τους και πόζαραν στο κότερο με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

bailey baldwin

Εκείνος με χαβανέζικο στιλ και το διάσημο ''it'' girl ντυμένο με μια ολόσωμη φόρμα από πλισέ λεπτό ύφασμα, σε πλατιά γραμμή και σε απαλή μπεζ απόχρωση μας έδωσαν την τέλεια καλοκαιρινή εικόνα.

Φυσικά, αμέσως ψάξαμε να βρούμε το φανταστικό και ευκολοφόρετο κομμάτι που επέλεξε η Hailey και με χαρά διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο από τη νέα συλλογή του Zara. Και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 40 ευρώ και είναι διαθέσιμο ακόμα προς πώληση.

Zara jumpsuit

ZARA

Το συγκεκριμένο jumpsuit μάλιστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί με φλατ σανδάλια και τα μαλλιά πιασμένα προς τα πάνω όπως το υιοθέτησε το αγαπημένο κορίτσι της μόδας, αλλά και το βράδυ για μια βόλτα στο νησί αναβαθμισμένο με χρυσά κοσμήματα και κατακόκκινο κραγιόν.

 

Διάβασε επίσης: Εσύ θα παντρευόσουν μ' αυτό το νυφικό από τα Zara;

Home