Thumbnail

Έτσι φοράνε τα cargo pants οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο Έτσι φοράνε τα cargo pants οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Η τάση από το παρελθόν επέστρεψε στα ανοιξιάτικα catwalks
Είναι από τα κομμάτια που θυμίζουν τα μαθητικά μας χρόνια και celebrities από τα late 90s όπως η JLo και η Jennifer Aniston να τα φοράνε με κοντά μπλουζάκια με στόχο να ''διαφημίσουν'' του κοιλιακούς τους.

Τα cargo pants, τα baggy παντελόνια με τις τσέπες στο πλάι αναβιώνουν στις πασαρέλες της Άνοιξης και δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Γι' αυτό όποια κι αν ήταν η πρώτη εικόνα που είχες με το που πήρε το αυτί σου το νέο για την επιστροφή τους, καλό είναι να την διαγράψεις αμέσως.

Ξέχασε λοιπόν ό,τι ήξερες αφού αυτό το μιλιτέρ στιλ άλλαξε ύφος και όπως κάθε κομμάτι του 2019 αναβαθμίστηκε και απέκτησε ένα πιο chic look, για να πείσει τα κορίτσια της μόδας να το υιοθετήσουν. 

Αρκεί μόνο μια ματιά στα πιο κάτω σύνολα και θα καταλάβεις... Τα cargo pants συνδυάζονται με αντρικά blazers και μυτερά slide shoes και αλλάζουν κατηγορία στις επιλογές μας.

1. Από τους πιο αγαπημένους και πιο fresh συνδυασμούς που είδαμε με τοπ σε έντονο χρώμα και κόκκινα μυτερά slide shoes για μια εμφάνιση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και σε επαγγελματικές συναντήσεις.

cargo pants spring

2.To γνωστό σε όλες σχέδιο παραλλαγή αποκτά ένα κομψό ύφος με κλασσικό λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες

cargo pants

3. Μπορείς να διατηρήσεις το cool στιλ σου με ένα T-shirt και ένα ζευγάρι PVC σανδάλια.

cargo pants looks

4. Για τη νέα σεζόν τα παντελόνια cargo ακολουθούν την φλουό τάση και εμφανίζονται σε φανταχτεράχρώματα για τα πιο τολμηρά κορίτσια της μόδας, και απογειώνουν το athleisure look.

cargo pants looks 2019

5.Συνδύασε το παντελόνι σου με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και δώσε ένα old school χαρακτήρα στο υπόλοιπο look με κομμάτια από το παρελθόν.

cargo pants looks 2019

Διάβασε ακόμα: 7 fresh ιδέες για να φορέσεις το πουκάμισό σου την Άνοιξη

Home