Thumbnail

Τα πιο περιζήτητα φορέματα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Google Τα πιο περιζήτητα φορέματα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Google

Η μηχανή αναζήτησης ''πρόδωσε'' τις αδυναμίες μας
Ένα καλοκαιρινό φόρεμα δεν λείπει ποτέ από την καλοκαιρινή μας shopping list. Και όπως φαίνεται αυτή μας η εμμονή μεταφράστηκε σε αριθμούς.

To Google αποκάλυψε τα 3 στυλ που αναζήτησαμε φέτος εμείς τα κορίτσια και που ''πρόδωσαν'' την καλοκαιρινά μας looks. Ευτυχώς πέρα από τις σταθερές αξίες, όπως ένα μαύρο μικρό φόρεμα ή ένα λευκό bohemian μάξι η νέα σεζόν έφερε μαζί της νέες σιλουέτες και fresh μοτίβα που χάρισαν ένα αέρα ανανέωσης στη ντουλάπα μας.

Από τα φλουό χρώματα που αποτελούν το κλειδί κάθε ενημερωμένης fashionista μέχρι τα μικροσκοπικά λουλουδάκια του αγρού που στόλισαν ρομαντικά φορέματα φαίνεται πως γκουγκλάραμε κάθε νέα τάση που μας σύστησαν τα catwalks.

Ποιές είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις;

1.To Google κατέγραψε 335% άνοδο στις αναζητήσεις των φλουό φορεμάτων για το 2019 και καθόλου τυχαία, αφού τα φωσφόρα χρώματα κρατούν τα σκήπτα στην παλέτα του καλοκαιριού.

summer dress dress 2019

Διάβασε ακόμα: 9 επώνυμες τσάντες για να επενδύσεις αυτή τη σεζόν

2. Με την εκδοχή του Asos να συνέβαλε κάπως ώστε οι αναζητήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο στυλ να σημείωσαν αύξηση 195%, το φόρεμα με zebra print ξεπέρασε σχετικά με ευκολία τα λεοπάρ της περασμένης χρονιάς και τα έκανε να μοιάζουν ξεπερασμένα.

summer dress trends 2019

3. Αν και οι απόψεις διίστανται γι' αυτό το καθόλου σέξι κομμάτι, οι αναζητήσεις στο Google σημείωσαν 165% αύξηση στα φορέματα με τα λουλούδια του αγρού που οι πιο παλιές τα έχουμε ταυτίσει με την Laura Ingalls από το ''Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι''.

summer dress trends 2019

Διάβασε ακόμα: 7 μάξι φορέματα και πώς θα τα φορέσεις φέτος

Home