Thumbnail

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Δίνει μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη! Δίνει μεγάλη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Μάχεται πλέον με όλα τα μέσα – Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο αγαπημένος Ελλαδίτης ηθοποιός, που στέκεται παλληκαρήσια μπροστά στον καρκίνο.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη στη Realnews, η κατάσταση του ηθοποιού επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου νοσηλεύεται. Οι ίδιες πηγές με ενημέρωσαν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αγαπημένη του μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση. 

 

Διάβασε ακόμη: Κώστας Ευριπιώτης: Υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι - Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό!

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!». 

Η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν. Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου, με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

 

 

Διάβασε επίσης: 

Καίτη Φίνου: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη! (Φώτο)

 

Κύπρια παρουσιάστρια διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων για τη μικρή της κόρη! (Φώτος)

 

 

Home