Thumbnail

Living Coral: Πώς θα φορέσεις το χρώμα του 2019 μέσα στο Πάσχα Living Coral: Πώς θα φορέσεις το χρώμα του 2019 μέσα στο Πάσχα

Το ''ζωντανό'' κοραλλί σε 8 διαφορετικά street looks
Είναι η εποχή που επιτέλους αποχαιρετούμε με πάθος και χωρίς φόβο τα χειμωνιάτικα και ζούμε επιτέλους για το καλοκαίρι. Και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τίποτα καλύτερο από το χρώμα του 2019 έτσι όπως το όρισε η PANTONE για να δώσει ''ζωή'' στη γκαρνταρόμπα μας.

Για τις περισσότερες από εμάς η έλευση του Πάσχα σηματοδοτεί ίσως και την έναρξη της ανοιξιάτικης περιόδου στο κομμάτι της μόδας τουλάχιστο. Είναι η στιγμή που ξεσηκώνουμε όλες τις νέες αφίξεις και τα αέρινα κομμάτια μας και ξεκινάμε ένα στιλιστικό παραλλήρημα με φρέσκους συνδυασμούς και ιδέες. 

Κι απ' αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό το ζωηρό κοραλλί που ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του στην καλοκαιρινή παλέτα παραλαμβάνοντας μάλιστα και το θρόνο για τη φετινή χρονιά.

Αν και προσωπικά δεν χάρηκα και ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο χρώμα -ως πιστή φαν της basic παλέτας- δεν σου κρύβω ότι υπέκυψα όταν είδα τα διάσημα κορίτσια της μόδας να το φορούν με καμάρι στα fashion weeks και για φαντάσου... δεν έδειχνε τελικά και τόσο κοριτσίστικο όσο πίστευα... Μάλλον πιο cool θα έλεγα...

Πιο κάτω σου βρήκα μάλιστα και τις καλύτερες ιδέες για να το υιοθετήσεις αυτές τις ημέρες του Πάσχα!

1. Κάνε ένα συνδυασμό με ένα T-shirt στο χρώμα της χρονιάς και μια ψηλόμεση παντελόνα σε navy blue απόχρωση και ολοκλήρωσε το casual σύνολό σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακα κοραλλί γοβάκια για τις γιορτινές μέρες.

living coral street fashion

2. Ένα φόρεμα με έντονα φουσκωτά μανίκια είναι η κατάλληλη εποχή για να αναδειχθεί στο ζωηρό χρώμα της εποχής. Για να διατηρήσεις ένα κομψό ύφος στο look σου μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα slipper shoes και να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε αυστηρό σινιόν.

living coral street fashion

3. Ένα ψηλόμεσο σπορ παντελόνι σε μπεζ χρώμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα athleisure chic look με τα δύο ''βασιλιάδες'' από την παλέτα Άνοιξης.

living coral street fashion

4.Δεν χρειάζεσαι πολλά πολλά! Με ένα πουκάμισο σε ζωηρή κοραλλί απόχρωση θα ανανεώσεις αμέσως το μίνιμαλ στυλ σου και θα χαρίσεις ζωντάνια και μια ανοιξιάτικη διάθεση στην εμφάνισή σου.

living coral street fashion

5. Απ' την άλλη πάλι, λίγη υπερβολή δεν έβλαψε ποτέ κανένα... Γι' αυτό αν επιδιώκεις ένα standout look τότε ένα jumpsuit σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Αν θες μάλιστα να κάνεις την ανατροπή ολοκλήρωσε το look σου με ένα κομμάτι όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι πέδιλα σε ένα ανατρεπιτκό παστέλ χρώμα.

living coral street fashion

6. Είναι η καλύτερη εποχή για να φορέσεις επιτέλους την βερμούδα σου. Αντί να βασιστείς στα classics και να ακολουθήσεις την ασφαλή οδό, με ένα αυστηρό σακάκι σε κοραλλί απόχρωση θα αποδείξεις ότι ανήκεις στο πιο ''ενημερωμένο'' fashion crowd.

living coral street fashion

Διάβασε ακόμα: Το κουστούμι που θα θες να φοράς όλη την Άνοιξη

7. Αν πάλι δεν είσαι φαν του συγκεκριμένου στυλ τότε ένα παντελόνι ή ένα τζιν σε λευκό χρώμα συνδυασμένο με το κοραλλί blazer και ένα ζευγάρι dad sneakers θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια ''εύκολη'' αλλά στιλάτη εμφάνιση.

living coral street fashion

8.Δεν είναι ποτέ ακατάλληλο ένα νεγκλιζέ φόρεμα όταν φορεθεί κατάλληλα... Μια επιλογή σε κοραλλί χρώμα αντί για τα συνηθισμένα μαύρο και μπεζ συνδυασμένο με μια ζακέτα είναι μια εύκολη και κατάλληλη για την εποχή επιλογή.

living coral street fashion

Διάβασε ακόμα: Γιατί αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητο για τις μέρες του Πάσχα;

Home