Thumbnail

Καιρός να αποκτήσεις το παντελόνι που λατρεύουν όλα τα ''it'' girls Καιρός να αποκτήσεις το παντελόνι που λατρεύουν όλα τα ''it'' girls

Κοστίζει μόνο €69 και θα σε βολέψει παντού!
Είναι απ' αυτά τα κομμάτια που ξαφνικά κάνουν μια ''έκρηξη'' στη street μόδα και τα βλέπεις παντού. Τα μπεζ cargo pants που έπιασε το ραντάρ μας το τελευταίο διάστημα είναι η πρόσφατη ''στολή'' των ''it'' girls και θα θες να τ' αποκτήσεις τώρα.

Bella Hadid, Emily Ratajkowski, Kourtney Kardashian είναι ανάμεσα στις διάσημα κορίτσια, που έδειξαν την εμμονή τους με το συγκεκριμένο παντελόνι από το brand I.Am.Gia και τρέλαναν το Instagram αφού το τίμησαν δεόντως στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους.

Διάβασε ακόμα: Έτσι φοράνε τα cargo pants οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Bella Hadid cargo pants

Bella Hadid

Emily Ratajkowski cargo pants

Emily Ratajkowski

Και η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μιλιτέρ στυλ με την αλυσίδα στο πλάι -so 90s- είναι τόσο βολικό που θα σε βολέψει παντού με ένα λευκό ή μαύρο crop top και παντοφλάκια ή με ένα ζευγάρι γόβες για το γραφείο ή για ένα απογευματινό drink. 

Προσωπικά, αν το έχεις βάλει ήδη στην shopping list σου θα σου πρότεινα πάντως να το δοκιμάσεις και με ένα διαφορετικό χρώμα για μια λιγότερο ''σκληρή'' και μίνιμαλ εμφάνιση, όπως ένα Bradot-top στο ροζ της τερακότας και λευκά ή μαύρα slippers με μεσαίο τακουνάκι.

kourtney kardashian pants

Kourtney Kardashian

Romeo Strijd pants

Romee Strijd

Victoria Justice pants

Victoria Justice

Και πριν προλάβεις να κάνεις υποθέσεις ότι μπορεί να κοστίζει μια περιουσία, ένα σου λέω... Τα Cobain pants κοστίζουν μόνο €69 και εμείς τα βρήκαμε για σένα εδώ.

cobain pants

Διάβασε ακόμα: Μάντεψε τι fashion theme είχε το πάρτυ της Gigi Hadid!

Home