Thumbnail

4 fresh τάσεις στα μαγιό φτιαγμένες για το Instagram 4 fresh τάσεις στα μαγιό φτιαγμένες για το Instagram

Τα στυλ που θα δούμε φέτος στις παραλίες και στο... feed μας
Επιτέλους! Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, που βγαίνουμε στην αγορά για να κάνουμε το καλύτερο ίσως shopping της χρονιάς. Αυτό του μαγιό! Και φέτος το καλοκαίρι οι τάσεις μας δίνουν πολλούς λόγους για να το απολαύσουμε...

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσένα 4 διαφορετικά στυλ που πιστεύουμε πως θα γίνουν τα πιο πολυφωτογραφημένα των παραλιών για φέτος. Με μια μικρή έρευνα που κάναμε στους λογαριασμούς των διάσημων ''it'' girls βρήκαμε τις τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα beach parties του καλοκαιριού και κατά συνέπεια στο Instagram μας.

Πριν βγεις λοιπόν για την καθιερωμένη διαδικασία, ρίξε μια ματιά σ' αυτές που θα κυριαρχήσουν και διάλεξε μια ή και δύο και τρεις που σου ταιριάζουν. Άλλωστε στα μαγιό δεν υπάρχει όριο αγοράς...

Το μαγιό με μπανέλα! Κι όμως αυτό το τόσο ''ξεπερασμένο'' αν θες στυλ όχι μόνο δεν το υπολογίζαμε αλλά έκανε την έκπληξη με μια δυναμική επανεμφάνιση στο feed των πιο διάσημων ''it'' girls. Είναι ιδανικό αν έχεις μεγάλο στήθος όμως δείχνει πολύ cool και κάπως... ρετρό και στην αντίθετη περίπτωση.

swimwear trends

Μα φυσικά το animal print σε κάθε του εκδοχή περιμέναμε να το δούμε πως και πως και ήμασταν σίγουρες πως θα κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι και θα ενισχύσει την εξωτική διάθεσή μας!

swimwear trends

 Οι ζώνες σε ολόσωμα ή ψηλόμεσα μπικίνι θα δώσουν ένα vintage χαρακτήρα στις λάτρεις του είδους.

swimwear trends

Η τεχνική του smocking όχι μόνο δίνει ένα ρετρό ύφος στο beach look σου αλλά θα αποδείξει και πόσο ''ενημερωμένη'' είσαι, αφού πρόκειται ίσως για την πιο ''καινούργια'' τάση που θα δούμε φέτος στις παραλίες. Ολόσωμο ή μπικίνι το μαγιό με την συγκεκριμένη ''τσαλακωμένη'' πλέξη δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό σε μεταλιζέ ύφασμα ή σε παστέλ χρωματισμούς.

swimwear trends

Διάβασε ακόμα: Πρωτομαγιά, και 3 Κύπριες influencers την υποδέχονται με πουά!

Home