Thumbnail

Πρωτομαγιά, και 3 Κύπριες influencers την υποδέχονται με πουά! Πρωτομαγιά, και 3 Κύπριες influencers την υποδέχονται με πουά!

Δες πώς φόρεσαν αυτό το καλοκαιρινό μοτίβο οι Άντρια Αλετράρη, Ραφαέλα Νεοκλέους και Άντρεα Κυριάκου
Είναι και οι 3 λάτρεις της μόδας και η κάθεμια διαθέτει το δικό της διαφορετικό στυλ. Κοινό στοιχείο; Η Ραφαέλα Νεοκλέους, η Άντρια Αλετράρη και η Άντρεα Κυριάκου ''ψηφίζουν'' την τάση του πουά!

Και δεν θα μπορούσες να διαλέξεις καλύτερη ημέρα για να ακολουθήσεις την επιλογή τους από τη σημερινή. Αντί λοιπόν να παρασυρθείς στα κοινότυπα φλοράλ της Πρωτομαγιάς εμείς σου προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους.

Είτε βρεθείς για καφέ στην πόλη είτε σε κάποια παραλία του νησιού, ή φύγεις ταξίδι στην Ευρώπη οι τρεις Κύπριες influencers σου δείχνουν τρία διαφορετικά looks για να υιοθετήσεις το πουά σήμερα!

  • Για καφέ στην πόλη ή για brunch ένα μάξι κρουαζέ φόρεμα σε ένα ανοιξιάτικο χρώμα με πουά είναι ίσως η καλύτερη πρόταση. Συνδύασε το φόρεμά σου με ένα ζευγάρι dad sneakers όπως η Ραφαέλα Νεοκλέους για να δώσεις ένα μοντέρνο χαρακτήρα σε ένα all time classic κομμάτι.

Διάβασε ακόμα: Living Coral: Πώς θα φορέσεις το χρώμα του 2019 μέσα στο Πάσχα

Rafaela Neokleous style

  • Για την παραλία και τα πρώτα μπάνια αν είσαι Κύπρο ή αν την έχεις κάνει για κάποιο ελληνικό νησί δεν βρήκαμε καλύτερο τρόπο για να κάνεις ''είσοδο'' από το μαυρόασπρο πουά μαγιό που μας προτείνει η Άντρεα Κυριάκου από τα Calzedonia σε ρετρό γραμμή που θυμίζει τις μεγάλες σταρ των 50s.

Andrea Kyriakou style

  • Για μια εξόρμηση σε ευρωπαϊκή πόλη ή αν βρίσκεσαι ήδη εκεί για να περάσεις τις διακοπές του Πάσχα, φυσικά και απευθυνόμαστε στο αγαπημένο μας κορίτσι της παγκόσμιας street μόδας. Η Άντρια Αλετράρη συνδύασε το σταρ κομμάτι της σεζόν, το κολάν ποδηλασίας ή cycling shorts με ένα πουά κρουαζέ τοπ Mango. Φυσικά δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα εντυπωσιακό styling που ανέδειξε το fashion sense της με clear πέδιλα, ζώνη στη μέση, αλυσίδα στο πόδι και γυαλιά ηλίου σε sci-fi στυλ.

Andria Aletrari style

Διάβασε ακόμα: Καιρός να αποκτήσεις το παντελόνι που λατρεύουν όλα τα ''it'' girls

Home