Thumbnail

To booster - όπλο κατά των ρυτίδων μόλις κυκλοφόρησε To booster - όπλο κατά των ρυτίδων μόλις κυκλοφόρησε

Ένα νέο μαγικό προϊόν έρχεται να ενισχύσει μια πολύ γνωστή σειρά στις skincare addicts
Η σειρά Καστανιά Αρκαδική της KORRES δεν χρειάζεται συστάσεις. Τώρα μια νέα προσθήκη έρχεται να γίνει μέλος αυτής της παγκόσμιας καινοτομίας που εστιάζει στις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους: βάθος, πλάτος, επιφάνεια. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σε μυήσουμε στα μυστικά και τα μαγικά της...

Το νέο booster προσώπου της συλλογής Καστανιά Αρκαδική προσφέρει δράση πολλαπλάσιας δύναμης. Η ήδη ισχυρή βάση της φόρμουλας με το σύμπλεγμα HALupeol™ και την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών, ενισχύεται περαιτέρω με ένα νέας γενιάς blend 6 τύπων υαλουρονικού οξέος και ένα complex 8 αμινοξέων. Γεμίζει κυριολεκτικά όλα τα στρώματα της επιδερμίδας με νερό και το «κλειδώνει», σχεδόν μηδενίζοντας την απώλεια υγρασίας σε βάθος χρόνου, ενώ αυτό το mix δραστικών μεγιστοποιεί και τη, στοχευμένη στις ρυτίδες, δράση του προϊόντος.

Διάβασε ακόμα: Τα μαγικά skincare combos για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Το νέο Booster Προσώπου λειαίνει, γεμίζει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε βάθος-πλάτος-επιφάνεια, με παράλληλη συσφιγκτική και υπερ-εντατική, πολυστρωματική ενυδατική δράση. Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο γεμάτη, λεία, σφριγηλή και αναζωογονημένη. Η water gel υφή και η απουσία συνθετικού αρώματος ενισχύουν την εμπειρία εφαρμογής. Το Καστανιά Αρκαδική Booster Προσώπου συνδυάζεται ιδανικά με το serum και την κρέμα ημέρας της σειράς, ενώ μία σταγόνα στο foundation προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και λάμψη.

kastania arkadiki Korres

ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ BLEND 6 ΤΥΠΩΝ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ 

Ένα νέας γενιάς blend 6 τύπων υαλουρονικού οξέος με πολλαπλάσια ικανότητα δέσμευσης του νερού στην επιδερμίδα. Η συνέργεια των διαφόρων τύπων και μοριακού βάρους υαλουρονικού οξέως επιτρέπει τη διείσδυσή του σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας, κλειδώνοντας το απόθεμα νερού για άμεσο και μακροπρόθεσμο ισχυρό hydration boost, για γεμάτη όψη, με βελτιωμένη ελαστικότητα και εμφάνιση ρυτίδων. 

  1. Crossed-linked ΗΑ με 5πλάσια ικανότητα δέσμευσης του νερού συγκριτικά με το standard τύπο υαλουρονικού οξέος. Έχει τη μοναδική ικανότητα να εγκλωβίζει τα υδροφιλικά στοιχεία της φόρμουλας και να τα απελευθερώνει όταν απορροφηθεί από το δέρμα για μέγιστη απόδοση.
  2. Υαλουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βάρους που δημιουργεί ένα ενυδατικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, περιορίζοντας την απώλεια υγρασίας, αλλά και την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων.
  3. Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που «ακινητοποιεί» μεγάλες ποσότητες νερού στη δομή του, αυξάνοντας αντίστοιχα και την ποσότητα νερού που δεσμεύεται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
  4. Υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους που επιδεικνύει μέγιστη ικανότητα διείσδυσης, ενισχύει το φυσικό φραγμό του δέρματος και βελτιώνει την υφή του, καθώς και την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.
  5. Acetylated HA που έχει την ιδιαιτερότητα της ταχύτητας δράσης, προσφέροντας άμεσο water boost, ενώ συμβάλλει στη συσσώρευση της υγρασίας στα εσωτερικά στρώματα, για εντυπωσιακή μείωση της ξηρότητας και βελτίωση της ελαστικότητας. 
  6. Whitening HA που συνδυάζει τη βαθιά ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέως με παράγοντες λάμψης για να βελτιώσει την εμφάνιση των κηλίδων και να προσδώσει φωτεινότητα στο δέρμα.

Korres Kastania Arkadiki booster

COMPLEX 8 ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ 
Τα 8 αμινοξέα που συνθέτουν αυτό το complex είναι παρόμοια με τα δομικά συστατικά του φυσικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος (NMF / Natural Moisturising Factor). Το συγκεκριμένο complex απελευθερώνει τα 8 αμινοξέα στην επιδερμίδα για να ενισχύσει τη λειτουργία του φυσικού mix αμινοξέων, οργανικών οξέων και ιχνοστοιχείων που εξασφαλίζουν τα αποθέματα νερού, αλλά και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα επίπεδα ενυδάτωσης, η λειτουργία του δερματικού φραγμού και η εμφάνιση των ρυτίδων βελτιώνονται.

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ HALupeol™
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚORRES

Η Καστανιά από την Αρκαδία αναδείχθηκε στα κορυφαία αντιοξειδωτικά φυτά παγκοσμίως, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης πρωτογενούς έρευνας στα φυσικά συστατικά με επικεφαλής την ΚORRES και τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (AGROCOS). Ειδικότερα τα φύλλα της Καστανιάς αποδείχθηκαν εξαιρετικά πλούσια σε σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. H λουπεόλη, που στοχεύει στις ρυτίδες, αποτέλεσε το αντικείμενο περαιτέρω ερευνών από το Εργαστήριο ΚORRES.

Η λουπεόλη, φυσική ουσία με βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη αντιοξειδωτική δράση, είναι γνωστή στο φαρμακευτικό και ιατρικό τομέα. Ωστόσο δεν είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των καλλυντικών φυσικών δραστικών, καθώς, ως αδιάλυτη ουσία, δεν απορροφάται από το δέρμα. Η ΚORRES εμπνεύστηκε και δημιούργησε το ισχυρά αντιρυτιδικό σύμπλεγμα HALupeol™, ενσωματώνοντας για πρώτη φορά σε καλλυντική σύνθεση την εξαιρετική δράση της καθαρής λουπεόλης κατά των ρυτίδων. Ένα ενεργό πλέγμα υαλουρονικού οξέος επιτρέπει τη μεταφορά της στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, για να βελτιώσει την εμφάνιση των ρυτίδων σε όλες τις διαστάσεις  -βάθος, πλάτος, επιφάνεια-, να ενισχύσει την ελαστικότητα και να βελτιώσει την υφή του δέρματος.

Ανακάλυψε εδώ όλη την σειρά Καστανιά Αρκαδική: 

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ BOOSTER ΠΡΟΣΩΠΟΥ LIFTING ΡΥΤΙΔΩΝ & ΣΥΣΦΙΓΞΗ
Ενισχυμένο Booster προσώπου με water gel υφή και στοχευμένη δράση στη λείανση και στο γέμισμα ρυτίδων για αναζωογονημένη και νεανική όψη. Εμπλουτισμένο με καινοτόμο μίγμα από 6 τύπους υαλουρονικού οξέος και 
8 αμινοξέα, σύμπλεγμα HALupeol™ και εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς, ενυδατώνει άμεσα και κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε τρεις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια- και ενισχύει την ελαστικότητα, χαρίζοντας ορατά πιο γεμάτη, λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ, ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΟ, ΛΑΜΨΗΣ
Ενισχυμένο serum που δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και βελτιώνει τη σύσφιγξη, την πυκνότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο  με το καινοτόμο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος HALupeol™, εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς και β-γλυκάνες, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε τρεις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια- και ενισχύει τη νεανικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ
ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ-ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
ΞΗΡΕΣ-ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 

Κρέμα ημέρας που δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα του δέρματος. Εμπλουτισμένη  με το καινοτόμο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος HALupeol™ και εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε τρεις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια- και ενισχύει τη νεανικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ
Βελούδινη κρέμα για επανορθωτική δράση σε ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη  με το καινοτόμο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος HALupeol™ και εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε τρεις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια- και ενισχύει σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας για λαμπερό, νεανικό βλέμμα.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ
Πλούσια κρέμα νύχτας που δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες και βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα του δέρματος. Εμπλουτισμένη  με το καινοτόμο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος HALupeol™ και εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων σε τρεις διαστάσεις -βάθος, πλάτος, επιφάνεια- και ενισχύει τη νεανικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΦΡΩΔΗΣ ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Πλούσια ενυδατική και θρεπτική κρέμα που μετατρέπεται σε αφρό και απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα, χωρίς να ερεθίζει. Εμπλουτισμένη με το καινοτόμο σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος HALupeol™ και εκχύλισμα Αρκαδικής Καστανιάς.

Διάβασε ακόμα: Τα σοβαρά λάθη που κάνεις συνήθως όταν καθαρίζεις το πρόσωπό σου

Home