Thumbnail

Καιρό τώρα περιμέναμε το αγαπημένο skincare brand των celebrities να ''προσγειωθεί'' στην Κύπρο Καιρό τώρα περιμέναμε το αγαπημένο skincare brand των celebrities να ''προσγειωθεί'' στην Κύπρο

Και η χαρά μας δεν περιγράφεται γι' αυτή την άφιξη
Για την Dr Barbara Sturm σου έχουμε μιλήσει άπειρες φορές, αφού κάθε φορά που αναφερόμαστε σε ένα skincare tutorial κάποια διάσημης beautista δεν είναι δυνατό να λείπει το όνομά της... ή τουλάχιστο τα προϊόντα της...

Hailey Bieber, Angela Bassett, Bella Hadid, Kate Moss, Kim Kardashian, Olivia Culpo, Irina Shayk, Rachel Zoe, Nicky Hilton, Huda Kattan, Hilary Duff και Gwyneth Paltrow είναι μόνο μερικές από τις Α-listers που ορκίζονται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από την Δρ. Barbara Strum, συμπεριλαμβανομένης της ενυδατικής κρέμας, της κρέμας ματιών και του αντιγηραντικού ορού.

Dr Barbara Sturm

Τι είναι όμως αυτό που την έκανε τόσο δημοφιλή ανάμεσα στην απαιτητική πελατεία της;

•Πρόκειται για μια γιατρό και ιδρύτρια ενός brand με καινοτόμες πρακτικές περιποίησης της επιδερμίδας που έχει ανεβάσει τον πήχη, συνδυάζοντας την επιστήμη με τη φύση ώστε να αποφύγει σκληρά συστατικά και επιθετικές θεραπείες για την επιδερμίδα.
• Πρόκειται για μια προσέγγιση ευεξίας που αντιμετωπίζει το δέρμα ως ζωτικό όργανο, με σεβασμό και καλοσύνη.
• Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, υγιές και όμορφο δέρμα.

Dr Barbara Sturm

Το μαγικό SUPERFOOD συστατικό 

Σχεδόν στην καρδιά κάθε προϊόντος υπάρχει φυσικό εκχύλισμα γλυστρίδας, ένα αντιγηραντικό συστατικό που συχνά αναφέρεται ως «πηγή φαρμάκων για νέους». Η γλυστρίδα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει τα ορατά σημάδια ερεθισμού στο δέρμα.

Τhe Cult Product

Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της συμβατικής ιατρικής κοινότητας, η Sturm είναι καθαρά καθαρή και μη τοξική στην προσέγγισή της στα τοπικά προϊόντα. Υποστηρίζει ότι οτιδήποτε προκαλεί φλεγμονή - από δυνητικά τοξικά συνθετικά χημικά έως βαθιά, λειαντικά λειαντικά δέρματος - λειτουργεί ενάντια στο υγιές δέρμα.

Dr Barbara Sturm

Με βάση την κλινική της εμπειρία, η Sturm ανέπτυξε μια «κρέμα αίματος» και ακολούθησε μια πλήρης γραμμή περιποίησης του δέρματος που ενσωματώνει συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και το εκχύλισμα βοτανικής φλουκλίνης.

Όσον αφορά στο διάσημο «αίμα προσώπου» της Sturm, οι θεραπευτικοί παράγοντες από το ίδιο το αίμα ενός ασθενούς εγχύονται εκ νέου στο δέρμα, αναζωογονώντας το με τον τρόπο που οι θεραπείες PRP βοηθούν στην επούλωση αρθρώσεων και τραυματισμών στην ορθοπεδική και αθλητική ιατρική.

Dr Barbara Sturm

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

1. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Η ανανέωση των δεξαμενών υγρασίας της επιδερμίδας, τόσο στην επιφάνεια όσο και στα βαθύτερα στρώματα, είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς και λειτουργικού φραγμού του δέρματος. Το δέρμα που έχει την απαιτούμενη ενυδάτωση είναι ισορροπημένο, δεν είναι πολύ ξηρό ή λιπαρό και λιγότερο επιρρεπές σε δυσλειτουργίες, όπως σπυράκια, διευρυμένους πόροι, ερυθρότητα και ερεθισμούς.

2. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ 
Το φράγμα του δέρματος λειτουργεί ως φυσική προστασία του δέρματος από ρύπους, χημικές ουσίες, παθογόνα, βακτήρια και τις ακτίνες UVA και UVB. Η λειτουργία φραγμού του δέρματος εξασθενεί εξίσου από αυτούς τους εξωτερικούς παράγοντες και χρειάζεται έντονη ενυδάτωση, προστασία από το οξειδωτικό στρες και ελαχιστοποίηση των επιδράσεων που προκαλούν φλεγμονή για τη διατήρηση της υγείας του και την προστασία της λειτουργίας.

Dr Barbara Sturm

3. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥ
Οι φόρμουλες περιποίησης που θρέφουν τις ανάγκες της επιδερμίδας και δεν διαταράσσουν τις φυσικές λειτουργίες της συμβάλλουν και στην καλή υγεία του δέρματος. Με την ενσωμάτωση συστατικών που το δέρμα κατανοεί και απορροφά εύκολα, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών πανομοιότυπων συστατικών, το δέρμα ανταποκρίνεται θετικά και είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει εύκολα αυτά τα συστατικά για διόρθωση και προστασία.

Dr Barbara Sturm

Extra Info: Τα προϊόντα Dr Barbara Sturm, θα τα βρεις στα Dora Theofilou stores στη Λεμεσό και στοsuper niche online shop - www.agoratopia.com.

Home