Thumbnail

Κι όμως, αυτός ο νέος θαυματουργός ορός έχει αποτελέσματα lifting και είναι το beauty hack του μήνα Κι όμως, αυτός ο νέος θαυματουργός ορός έχει αποτελέσματα lifting και είναι το beauty hack του μήνα

Φτιαγμένος από θαύματα της φύσης...
Για πάνω από 15 χρόνια, η Orchidée Impériale έχει επιδείξει το υψηλότερο επίπεδο δέσμευσης με εξαιρετικά προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος στο αποκορύφωμα της πολυτέλειας και της αποτελεσματικότητας. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η ορχιδέα, ένα σπάνιο λουλούδι που έχει την μοναδική ικανότητα να ξεγελά τον χρόνο.

Ένα ανεπανάληπτο λουλούδι, ευλογημένο με αξιοσημείωτη κυτταρική μακροζωία. Το μυστικό πίσω από την εξαιρετική διάρκεια της ζωής του; Μια σειρά πρωτοφανών και εντυπωσιακών μηχανισμών κυτταρικής αναγέννησης και παραγωγής ενέργειας που έχουν ανακαλυφθεί και αξιοποιηθεί για το δέρμα των γυναικών από την Guerlain Research, που θεωρείται σύμμαχος για την διατήρηση της νεανικότητας και της ομορφιάς για χρόνια.

Διάβασε ακόμα: Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά το jade roller

Με το Micro-Lift Concentrate, ο οίκος έρχεται λοιπόν να αποδείξει για ακόμα μια φορά, ότι για τον Guerlain η ομορφιά είναι πάθος, σταθερή επιδίωξη που τροφοδοτείται καθημερινά με έρευνα και παρατήρηση.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία και τη φύση με την αλχημεία, το Micro-Lift Concentrate του Guerlain συνδυάζει την μικρο-ενθυλάκωση επόμενης γενιάς με τις θαυματουργές δυνάμεις της μακροζωίας που βρίσκονται στις ορχιδέες. Η εξαιρετικά φυσική φόρμουλα αυτού του ορού είναι πλήρης με 7.000 μικρο-γλύπτες (σε κάθε μπουκαλάκι) που δουλεύουν στο δέρμα σαν πολλαπλά μικροlifts, αφήνοντας το με ένα ορατό εφέ lifting, ενώ το περιβάλλουν με μια ατέλειωτη άνεση.

Μέσα σε αυτή τη νέα, πολυτελή συσκευασία, που μοιάζει με πολύτιμο λίθο, το Micro-Lift Concentrate αξιοποιεί πλήρως την τελευταίας γενιάς τεχνολογία της μικροενθυλάκωσης, μια διαδικασία που συνδυάζει αποτελεσματικότητα και φυσικότητα. Με μια υπέροχη φόρμουλα που αποτελείται από 92% φυσικά συστατικά * και τα οποία συγχωνεύονται τέλεια με το δέρμα, αυτός ο ορός ενεργοποιεί ένα αποτέλεσμα lifting.

Micro-Lift Concentrate Guerlain


Το Micro-Lift Concentrate περιλαμβάνει υψηλές συγκεντρώσεις της τεχνολογίας Cell Respiration ™ (αναπνοής των κυττάρων) σε διπλάσια ποσότητα απ’ αυτή που βρίσκεται σε άλλους ορούς της σειράς Orchidée Impériale του Guerlain. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην ενίσχυση των μηχανισμών που προσαρμόζονται στην υποξία (την ανεπάρκεια οξυγόνου, δηλαδή) και στην κυτταρική γήρανση, παρέχοντάς τους έτσι τους βέλτιστους πόρους για την αναζωογόνηση της ζωτικότητας, της ελαστικότητας και της ανθεκτικότητας **, που είναι και τα κλειδιά για τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Διαρκής αναζωογονητική δράση
In vitro δοκιμές σε συστατικά έχουν δείξει ότι το λάδι που υπάρχει σε micro-sculptors επιτρέπει στις ίνες στήριξης να αγκυστρώνονται σε διαφορετικά δερματικά στρώματα, ενισχύοντας μ’ αυτό τον τρόπο το δέρμα *.  Ως αποτέλεσμα, η παραγωγή κολλαγόνου αυξάνεται, οι ιστοί γίνονται παχύτεροι και αφήνονται με μια καλύτερη δομή που βοηθά στη διατήρηση ισχυρότερου, και πιο σφριγηλού δέρματος. Η τοποθέτηση ινών υπό τρισδιάστατη ένταση εξασφαλίζει διαρκή, ανυψωμένη επίδραση στο δέρμα.

Ένα άμεσο, ισχυρό αποτέλεσμα σύσφιξης
Εμπλουτισμένο με ένα lifting σύμπλεγμα που σχηματίζει ένα δίκτυο φυσικών σακχάρων, η ελαστική και λεπτή υφή της Micro-Lift συνδυάζεται τέλεια με το δέρμα. Αυτό το αόρατο, εξαιρετικά άνετο lifting πλέγμα, τυλίγει απαλά το δέρμα και αγκαλιάζει  το περίγραμμα του προσώπου. Όλα δημιουργούν ένα άμεσα ορατό, ανυψωμένο αποτέλεσμα. Με απόλυτη άνεση και χωρίς αίσθηση τραβήγματος ή ξηρότητας, το δέρμα φαίνεται σφριγηλό και λείο ενώ οι πόροι φαίνονται ραφιναρισμένοι.

Guerlain

MICRO – FLUIDIC - ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Δύο χρόνια έρευνας βελτιστοποίησης έδωσε σε αυτή τη νέα φόρμουλα του ορού Micro-Lift το άνευ προηγουμένου και πολύτιμο φυσικό φινίρισμα και την μοναδική υφή του. Αυτή είναι η απόλυτη αποκλειστική πολυτέλεια Guerlain.

Η μικρο-ενθυλάκωση υψηλής τεχνολογίας επόμενης γενιάς επιτρέπει την ύπαρξη δύο φάσεων η μια δίπλα στην άλλη – η μια υδαρής και η άλλη λιπαρή. Μαζί, σαν μαγεία, αποκαλύπτουν χιλιάδες φωτεινές, αφρώδεις λιπαρές μικροκάψουλες. Αυτοί οι πολύτιμοι μικρο-γλύπτες κατασκευάζονται ένας-ένας σε μικροσκοπικό επίπεδο σαν σε μια μεγάλη λιχουδιά.

Χάρη στην πανάλαφρη υφή του, το δέρμα απολαμβάνει μια εξαιρετική εμπειρία. Αυτό ξεκινά με την υπέροχα φρέσκια αίσθηση που δημιουργείται από την υδρόφιλη φάση του ορού και στη συνέχεια ακολουθεί η απαλή, πλούσια και άνετη αίσθηση που παρέχεται από τα πολύτιμα μικροσκοπικά σταγονίδια λαδιού καθώς λιώνουν απαλά στο δέρμα.
Ένα καθαρό αισθητήριο θαύμα.

ΕΝΑ ΝΕΟ  F A C E - L I F T I N G ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ GUERLAIN SPA
 
Για να γιορτάσει τη δημιουργία του Micro-Lift Concentrate, ο Guerlain ήθελε να συνδυάσει τον μοναδικό ορό του με μια υπέροχη νέα αισθητηριακή εμπειρία.

Έτσι, δημιουργήθηκε από τους ειδικούς στο Spa Guerlain, αυτή η ακριβής και αποκλειστική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, που απαλύνει τις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα, βελτιώνει την ελαστικότητα και προάγει την απαλότητα και την ευλυγισία του δέρματος.

 
Για πρώτη φορά, ειδικές ενόργανες δοκιμές στον Guerlain μπορούν να δείξουν την κίνηση και την κατεύθυνση του lifting καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το δέρμα σφίγγει. Αυτή η προσέγγιση ποσοτικοποιεί και αξιολογεί με ακρίβεια τόσο την περιοχή κίνησης όσο και την κατεύθυνση, καθώς το δέρμα τραβιέται προς τα πάνω και προς τα πίσω.
 
''Έχουμε χρησιμοποιήσει μια δοκιμή ψηφιακής ανάλυσης στο δέρμα με μια περιοχή κίνησης που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε αρκετές ζώνες κίνησης που δείχνουν ένα πραγματικό αποτέλεσμα lifting. Ο ορός μας λειτουργεί σαν πολλαπλά μικρο- lifting για ένα συνολικό αποτέλεσμα'', σημειώνει ο Frédéric Bonte,
Διευθυντής Επιστημονικής Έρευνας του Guerlain.

Beauty Editor's Tip: Για να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει η επιστήμη της μακροζωίας, συνδυάστε το Micro-Lift Concentrate με την κρέμα Orchidée Impériale και το Eye and Lip Contour Cream για να δημιουργήσετε μια τέλεια, εξαιρετική τελετουργία για την ομορφιά σας. Μαζί, αυτές οι τρεις θεραπείες λειτουργούν για να δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα αντιγήρανσης Orchidée Impériale, ενώ η πολυτελής υφή τους αφήνει το δέρμα με μια μοναδική αίσθηση απόλυτης άνεσης.

Διάβασε ακόμα: Τα 'μαθες; Αυτό το serum ματιών προσφέρει 3 φορές εφέ lifting

Home