Thumbnail

Ο ''χρυσός'' της ελληνικής γης σε μια κρέμα με αποτελέσματα lifting Ο ''χρυσός'' της ελληνικής γης σε μια κρέμα με αποτελέσματα lifting

Ένα χρυσό βάζο γεμάτο με τον χρυσό της γης της Κοζάνης
Για το ''χρυσάφι'' της Korres έγινε πολύς ντόρος ανάμεσα στα πηγαδάκια των beautistas και όχι άδικα... Άλλωστε οι insiders γνωρίζουν ότι αυτό το σπάνιο ελιξήριο της ελληνικής γης δεν θεωρείται τυχαία πηγή νεότητας όπως και ούτε τυχαία η σειρά Korres Golden Krocus κατέχει πια θέση ισχύος... ίσως και το στέμμα που της αξίζει...

Η συνεργασία της KORRES με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης φέρνει τώρα στο φως ακόμα ένα πολύτιμο αγαθό για το skincare... 

Το πολύτιμο φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης της πρώτης ημέρας μαζί με το ισχυρό κολλαγόνο φυτικής προέλευσης  από το εκχύλισμα Skin Tree συνθέτουν τη φόρμουλα της Επανορθωτικής Κρέμας Νεότητας Χρυσός Κρόκος που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης -ο ορισμός του one-stop-skincare. Καθώς τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται με την ηλικία -δέχονται συνεχείς επιδρομές από τον αντιστρόφως ανάλογο αριθμό ελευθέρων ριζών-, το δέρμα χάνει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό του, ο χρόνος και η κούραση αποτυπώνονται σε ένα δέρμα που γίνεται πιο λεπτό και πιο χαλαρό.

Korres Golden Krocus

Διάβασε ακόμα: Μάσκες προσώπου: 6 faux pas που εμποδίζουν τη δράση τους

Η νέα Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους τύπους δέρματος. Στόχος της είναι να επανορθώσει συνολικά την όψη του δέρματος. Με μία φυσικά χρυσή υφή που λιώνει στο δέρμα, ενορχηστρώνει τη μάχη ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης και κούρασης. Το δέρμα είναι ελαστικό με έντονη την αίσθηση lifting, η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται, το πρόσωπο φαίνεται αναζωογονημένο, πιο γεμάτο και λαμπερό, καθώς επωφελείται από το μηχανισμό 48ωρης ενυδάτωσης.

Η νέα κρέμα προσώπου εισάγει το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από το Skin Tree (aka Mimosa Tenuiflora) στη λίστα δραστικών συστατικών της KORRES. Παρόμοιο με το κολλαγόνο που φυσικά παράγει ο οργανισμός και το οποίο δίνει στο δέρμα σχήμα, το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης γίνεται το δομικό υλικό ενός δυνατού οχυρού που εμποδίζει την απώλεια νερού, συγκρατώντας την υγρασία και βοηθώντας το δέρμα να δείχνει απαλό, γεμάτο, φρέσκο.

Το Ελληνικό σαφράν που ανθίζει για μόλις 20 ημέρες στα ατελείωτα μωβ λιβάδια των χωριών της Κοζάνης, γίνεται η πρώτη ύλη για το φρέσκο εκχύλισμα κρόκου της πρώτης ημέρας. Αυτό ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από τη στιγμή της εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμής του. Παράλληλα, το δέρμα αποκτά το δικό του απόθεμα νερού χάρη στο WaterPatch Complex, που απελευθερώνει ενυδατικά στοιχεία για τουλάχιστον 48 ώρες μαζί με μία δόση αναζωογονητικής «ενέργειας». Το copper complex που εστιάζει στις ρυτίδες, το εκχύλισμα spilanthes acmella για άμεσο lifting effect και οι β-γλυκάνες που ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ασκούν τη δική τους θετική επίδραση στο δέρμα που φαίνεται σα να επωφελήθηκε από μία ισχυρή δόση λάμψης και κολλαγόνου .

Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος χρησιμοποιείται ιδανικά μέρα και νύχτα και σε συνδυασμό με το Ελιξήριο Νεότητας για το πρόσωπο και για τα μάτια, για ανεκτίμητης αξίας ορατά αποτελέσματα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης. 

Διάβασε ακόμα: Αυτή η αλλαγή στην περιποίηση των ματιών σου προλαβαίνει το ''πόδι της χήνας''

Home