H πολυτάραχη ζωή της Cher θα γίνει ταινία
Δεν πρόκειται εννοείται για τον οποιοδήποτε σκηνοθέτη, αφού ο βραβευμένος με Όσκαρ Eric Roth έχει υπογράψει και το σενάριο του «Forrest Gump » και του «A Star Is Born» με πρωταγωνιστές τους Lady Gaga και Bradley Cooper, ενώ φέτος ήταν και πάλι υποψήφιος για το χρυσό αγαλματίδιο, με την ταινία «Μank».
Η ταινία που θα έχει στο επίκεντρο την καριέρα της Cher, θα κυκλοφορήσει από την Universal Pictures και, εκτός από τον Eric Roth, την παραγωγή θα αναλάβουν οι Judy Craymer και ο Gary Goetzman, που είχαν συνεργαστεί με τη Cher στο sequel του «Mamma Mia!».
Ok Universal is Doing Biopic With My Friends JUDY CRAYMER,GARY GOETZMAN PRODUCING. THEYY PRODUCED
BOTH MAMMA MIA’S,&
MY DEAR DEAR Friend 4 YRS, & OSCAR WINNER..ERIC ROTH IS GOING 2 WRITE IT👻🎂‼️
FORREST GUMP
A STAR IS BORN
SUSPECT
TO NAME A FEW OF IS FILMS — Cher (@cher) May 19, 2021
«Ο Gary κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με τη Cher ξανά και αυτήν τη φορά φέρνουμε στη μεγάλη οθόνη τον δυναμισμό της και την αληθινή της Οδύσσεια. Δεν μπορεί κανείς παρά να εμπνευστεί από το ταλέντο της Cher, τη δύναμή της, τη μοναδική ευφυΐα της, τη ζεστασιά και το όραμά της. Η απαράμιλλη επιτυχία της στις μουσικές ταινίες και την τηλεόραση έχουν εμπνεύσει πολλές γενιές», δήλωσαν οι παραγωγοί.
To καστ και η πλοκή ακόμη παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν είναι σίγουρο αν η ταινία θα καλύψει όλη τη ζωή της popstar ή θα εστιάζει σ’ ένα συγκεκριμένο κομμάτι της καριέρας της.
Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cher θα δει τη ζωή της στην οθόνη, αφού η βιογραφία της είχε γίνει πριν από δύο χρόνια μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ με τίτλο «The Cher Show».
Διάβασε ακόμη: Αυτός είναι ο διάσημος αγαπημένος της Rihanna -Το επιβεβαίωσε επιτέλους ο ίδιος (Φωτό)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο τρέιλερ των "Friends" είναι γεγονός- Η στιγμή που περίμεναν οι απανταχού fans της θρυλικής σειράς