Thumbnail

Jared Leto: Προσπάθησε να σαμποτάρει την προβολή του JOKER με όποιο τρόπο μπορούσε Jared Leto: Προσπάθησε να σαμποτάρει την προβολή του JOKER με όποιο τρόπο μπορούσε

Για ποιό λόγο ήθελε να σταματήσει την ταινία του Todd Phillips που "έσπασε" όπως ήταν αναμενόμενο τα ταμεία;
Πολύ δυσαρεστημένος με την ταινία είναι ο Jared Leto που φέρεται να προσπάθησε να σταματήσει την παραγωγή της.

joker

Πανικός γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την ταινία JOKER. Αποτελεί τεράστια επιτυχία, εισπρακτική και κινηματογραφική, και όχι άδικα, αφού μιλάμε για μια ταινία που δίνει ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά ζητήματα που μας αφορούν όλους! Ένα από αυτά, είναι φυσικά και η περιθωριοποίηση των «ιδιαίτερων» ανθρώπων.

Σύμφωνα,με ένα άρθρο του Hollywood Reporter, λοιπόν, ο Jared Leto, δεν ήθελε να βγει στις αίθουσες ο Joker του Todd Phillips ούτε φυσικά να ξεκινήσει τα γυρίσματα ο Joaquin Phoenix.

Διάβασε ακόμη: H Zoë Kravitz είναι η Catwoman της καρδιάς μας

joker

Έκανε τα πάντα για την σαμποτάρει!

Ζήτησε από τον ατζέντη του στη Creative Artists Agency, η οποία εκπροσωπεί και τον Phillips, να σταματήσει την ταινία. Δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί! Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τηλεφώνησε στον manager του μουσικού συγκροτήματος "30 Seconds to Mars" για να επικοινωνήσει με τον διευθυντή της TimeWarner/Warner Media με σκοπό να σταματήσει τις διαδικασίες για την προβολή της ταινίας.

Διάβασε ακόμη: Η κόντρα μεταξύ Joaquin Phoenix και Robert De Niro για το «Joker ...

joker

Αυτό έγινε, διότι έμαθε πως η ιστορία θα επικεντρωθεί στην πραγματική ιστορία του Joker και μάλλον ο Leto δεν θα ήθελε κάποιος άλλος να του κλέψει τη δόξα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θεώρησε πως η ταινία του Todd Phillips θα βάλει τέλος ουσιαστικά στα όνειρά του να επιστρέψει στον ρόλο. 

Η ερμηνεία πάντως του Phoenix στον ρόλο του Joker έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Όσοι την έχουν δει, υποστηρίζουν ότι ο καλύτερος Joker που πέρασε ποτέ, ήταν ο Joaquin Phoenix! 

Παρά την δυσαρέσκεια του, ο Leto δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο του να καθιερωθεί ως υπερήρωας στην μεγάλη οθόνη, καθώς έχει συμφωνήσει να παίξει τον ρόλο του βρικόλακα Morbius, σε ένα spin-off του Spider-Man από την Sony.

Διάβασε ακόμη: H ταινία Joker και το κυπριακό κοινό

Home