Thumbnail

Χ. Κυριάκου: «Την αγαπώ όσο κανέναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο» - Οι γλυκές ευχές στην ανιψιά της (Φωτό) Χ. Κυριάκου: «Την αγαπώ όσο κανέναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο» - Οι γλυκές ευχές στην ανιψιά της (Φωτό)

Τα όμορφα λόγια για την κόρη της αδελφής της
Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα, 2 Φεβρουαρίου για την Χριστίνα Κυριάκου καθώς η πολυαγαπημένη της ανιψιά έχει την ονομαστική της εορτή.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας τις πιο όμορφες ευχές για τη μικρή Πανάγια.

Διάβασε επίσης: Kate Moss: Το έξυπνο trick που κάνει στο μακιγιάζ της με το μολύβι χειλιών

«Σήμερα έχει γιορτή τούτη εδώ η ζουζούνα - η μαχήτρια εν ονόματι Πανάγια. Την αγαπώ όσο κανέναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο και είναι φοβερό το ότι κάθε φορά που την σκέφτομαι και την βλέπω, είναι μία τεράστια πηγή φωτός και δύναμης» ανέφερε η Χριστίνα Κυριάκου στην ανάρτησή της.

Δες το στιγμιότυπο:

 

1

 

Διάβασε επίσης: 5+1 συμπεριφορές που δείχνουν ότι κάποιος είναι δυστυχισμένος

 

Πηγή φωτός

Home