Thumbnail

Συγκινημένη η Φουρέιρα: Το γλυκό μήνυμα του Αλμπέρτο Μποτία και του γιου τους όταν γύρισε σπίτι (Φωτό) Συγκινημένη η Φουρέιρα: Το γλυκό μήνυμα του Αλμπέρτο Μποτία και του γιου τους όταν γύρισε σπίτι (Φωτό)

Η αντίδραση της τραγουδίστριας
Ένα μεγάλο πάρτι σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας διοργάνωσε η Ελένη Φουρέιρα προκειμένου να παρουσιάσει όλα τα τραγούδια του νέου της album, «Hybrid» το βράδυ της Πέμπτης, 23 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, από δίπλα της έλειπε ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία καθώς πρόσεχε τον γιο τους.

Διάβασε επίσης: Makeup στο γυμναστήριο: 2 λόγοι για να σε αποτρέψουν να φοράς όσο ασκείσαι

Έτσι, όταν γύρισε στο σπίτι της η Ελένη Φουρέιρα αντίκρισε μία όμορφη έκπληξη από τον αγαπημένο της και τον μικρό Ερμή. Συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Μποτία έγραψε σε ένα χαρτί «Σε αγαπάμε».

Φυσικά, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί την εν λόγω έκπληξη, γράφοντας στα social media της: «Και μετά από αυτή την υπέροχη βραδιά, γυρνάω σπίτι και βλέπω αυτό, τι άλλο να θέλει κάποιος από αυτή τη ζωή. Νιώθω πλήρης».

Δες το στιγμιότυπο:

 

1

 

Διάβασε επίσης: 3 γλυκές συνταγές που θα απογειώσουν το τραπέζι του σαββατοκύριακου σου

 

Πηγή φωτός

Home