Thumbnail

5 συνηθισμένα λάθη που κάνει κάθε νύφη 5 συνηθισμένα λάθη που κάνει κάθε νύφη

Φυσικά και η λύση τους για να μην τα κάνεις εσύ!
Σε καμία περίπτωση, δεν θα θέλαμε δίπλα στη λέξη «νύφη» να βάλουμε τη λέξη «λάθη». Ωστόσο, το άγχος της νύφης για την τελειότητα είναι που συχνά οδηγεί σε ακραίες και πολύ λάθος συμπεριφορές και επιλογές. Έτσι, συγκεντρώσαμε τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι νύφες και σου τα παρουσιάζουμε, φυσικά για να τα αποφύγεις!

Λάθος 1ο: Νύφη σε σύγχυση

Οι νύφες, από τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους, μοιράζονται με πολύ -πάρα πολύ- κόσμο τις επιλογές τους. Για παράδειγμα, τη φωτογραφία από την πρώτη πρόβα νυφικού τη στέλνουν σε 20 φίλες τους για να πάρουν γνώμες. Οι απόψεις και τα σχόλια που έρχονται πίσω στη νύφη είναι μη διαχειρίσιμα κι εκείνη πελαγώνει, με κίνδυνο να χάσει τη δυνατότητα να αποφασίσει η ίδια για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Λύση:
Μοιράσου τις ιδέες, τις φωτογραφίες και τις σκέψεις σου μόνο με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτοί είναι οι 10 γάμοι που στοίχισαν μερικά…εκατομμύρια

 

Λάθος 2ο: Η τρελαμένη νύφη

Οι νύφες, ενώ συνήθως είναι πολύ οργανωτικές, αφήνουν πολλές μικρές εκκρεμότητες για το τέλος, που ξαφνικά φαντάζουν βουνό. Την τελευταία εβδομάδα μαζεύονται όλα εκείνα τα μικρά που… «σιγά το πράγμα, θα τα κάνουμε εκείνη την ημέρα» και η νύφη αντί να χαλαρώσει και να κάνει τη ρουτίνα ομορφιάς της, τρέχει να δει πού θα βρει τα ρεσό για τα φαναράκια.

Λύση:
Πάρε ένα τετράδιο και μοιράσε σωστά τις εκκρεμότητες και τους χρόνους. Κατέγράψε και τα πιο μικρά. Ακόμα κι αυτά που χρειάζονται 5 λεπτά για να γίνουν. Ιδανικά, μην αφήσετε σχεδόν τίποτα για την τελευταία εβδομάδα.

Λάθος 3ο: Η αγνώριστη νύφη

Οι νύφες τείνουν εκείνη την ημέρα να… αλλάζουν! Ψεύτικες βλεφαρίδες, τρέσες, άπειρο make up, glitter, αποτελούν μερικές από τις «προσθήκες» που, πιστέψτε μας, δεν είναι πάντα για καλό.

Λύση:
Κάνε οπωσδήποτε πρόβα με το τελικό, συνολικό bridal outfit. Μαλλιά, make up και νυφικό μαζί. Κοιτάξου στον καθρέφτη. Αν στον καθρέφτη βλέπεις μια «μακρινή σας ξαδέρφη», τότε αρχίστε να αφαιρείτε πράγματα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές τις μέρες δεν τελούνται θρησκευτικοί γάμοι

 

bride

unsplash.com/photos/gs8kJSZxTVk

 

Λάθος 4ο: Η αργοπορημένη νύφη

Το έθιμο της νύφης που καθυστερεί να φτάσει στην εκκλησία είναι όμορφο και γλυκό, όταν αυτή η καθυστέρηση διαρκεί έως 10 λεπτά… Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό κουράζει τους καλεσμένους και κυρίως τον -ας το παραδεχτούμε, αγχωμένο- γαμπρό. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την κουραστικά αργοπορημένη άφιξη του ζευγαριού στο wedding party.

Λύση:

Συνήθως το ζευγάρι αργεί να φτάσει στο wedding party γιατί η νύφη θέλει να αλλάξει κάτι στο νυφικό της και σίγουρα στο χτένισμά της. Επίλεξε να κάνεις μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή και μην φτάσεις πιο αργά από τους καλεσμένους. 


Λάθος 5ο: Η αγχωμένη νύφη

Ναι! Είναι λογικό! Εκείνη την ημέρα θα έχεις άγχος! Όμως διαχειρίσου το και προσπάθησε να το αφήσεις στην άκρη! 

Λύση:
Ο γάμος είναι ένα απαιτητικό project, βάσει πιθανοτήτων κάτι θα πάει στραβά. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! Εκείνη την ώρα ό,τι πάει στραβά και δεν διορθώνεται, άφησε το έτσι. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάνε τη βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

 

Πηγή

κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/9o7ugDmGKwg

Home