Thumbnail

Το οικονομικό δαχτυλίδι της Meghan Markle που έχει ξεπεράσει τις 20,000 πωλήσεις Το οικονομικό δαχτυλίδι της Meghan Markle που έχει ξεπεράσει τις 20,000 πωλήσεις

Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις
Είναι και επίσημα πλέον η διάσημη με την μεγαλύτερη επιρροή στο καταναλωτικό κοινό και σίγουρα οι προσιτές επιλογές της δεν αφήνουν αδιάφορη καμία fashion lover...

Όταν μιλάμε για κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας υποθέτουμε πως είναι δύσκολο εώς και ακατόρθωτο να τα αποκτήσουμε. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι δύο νεαρότερες κυρίες του παλατιού, Kate Middleton και Meghan Markle, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα fashion girl τόσο με τις προσιτές επιλογές τους σε ρούχα της high street όσο και σε αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα αξίας 5 ευρώ σκουλαρίκια της Δούκισσας του Cambridge.

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle είναι και επίσημα η celebrity με το πιο επιδραστικό στυλ παγκοσμίως

Τις τελευταίες μέρες, όμως έχουμε παρατηρήσει να γίνεται ένας μικρός πανικός, με ένα δαχτυλίδι που πολλές φορές προσέξαμε να κοσμεί τα δάχτυλα της Meg. Η Δούκισσα του Sussex που πλέον κατέχει και τον τίτλο της ''Most Powerfull Dresser'' σύμφωνα με την πλατφόρμα Lyst, έχει αδυναμία στις λεπτές βέρες, πριν ακόμα την γνωριμία της με τον πρίγκιπα Harry και τώρα έχει γίνει γνωστό το brand από το οποίο τις... προμηθεύεται.

Meghan Markle ring

Η Duchess συγκεκριμένα δεν αποχωρίζεται το λεπτεπίλεπτο και φινετσάτο «Threadbare ring» του αμερικανικού jewelery brand Catbird, που αποτελεί πλέον το best-seller του brand, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιδρύτρια του brand Rony Vardi. Η ίδια, μιλώντας στο Women Wear Daily είπε ότι, όταν πρωτοάνοιξε την μπουτίκ της πριν από 15 χρόνια, κανείς δεν ενδιαφερόταν για τα πολύ λεπτά αυτά δαχτυλίδια. «Είναι μια μικροσκοπική, ανεπιτήδευτη πινελιά χρυσού και πολυτέλειας» προσθέτει.

Το brand περιγράφει το «Threadbare ring» ως «λεπτό σαν ψίθυρος». Είναι χειροποίητο από χρυσό 14 καρατίων και μπορείς να το αποκτήσεις από το Net-a-Porter στην τιμή των 45 ευρώ. Η Meghan συνήθως το συνδυάζει με τα υπόλοιπα διαμαντένια δαχτυλίδια της ή το φοράει ακόμα και μαζί με το δατχυλίδι των αρραβώνων της, ενώ υποψιαζόμαστε πως στην κοσμηματοθήκη της έχει περισσότερα από ένα αφού πολλές φορές την είδαμε να τα φοράει και δύο ή τρία μαζί.

Διάβασε ακόμα: Οι royal ladies έπαθαν εμμονή με αυτή τη φούστα κι εμείς βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της

 

Home