ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σού δίνει την απόλυτη συνταγή για αντιοξειδωτική σαλάτα
Υλικά:
- 4 γλυκοπατάτες
- 1/2 φλιτζ. κινόα
- 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 4 φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κ.σ. λεμόνι
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 συσκευασία μαύρα φασόλια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Άκης Πετρετζίκης σού δείχνει πώς να φτιάξεις κρέπες από σπανάκι με ψητά λαχανικά
Εκτέλεση:
- Ψήνεις τις γλυκοπατάτες στους 180 βαθμούς για 45′ μέχρι να μαλακώσουν.
- Σε ένα κατσαρολάκι με νερό βράζεις την κινόα. Τη στραγγίζετε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύεις την κινόα, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά. Προσθέτεις το λεμόνι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και αλατίζεις.
- Γεμίζεις τις γλυκοπατάτες με το μείγμα και γαρνίρετε με τα φασόλια.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Άκης Πετρετζίκης σού δίνει την απόλυτη συνταγή για burger σολομού