Thumbnail

Χαμογέλασε όλη μέρα, κάθε μέρα! Χαμογέλασε όλη μέρα, κάθε μέρα!

H FOREO παρουσιάζει τη νέα σειρά στοματικής φροντίδας ISSA kids για τα παιδιά με το πιο λαμπερό χαμόγελο!
Ένα, δύο, τρία… λάμψη! Είναι αδύνατο να μην επηρεαστείτε από τη μεταδοτική χαρά των παιδιών που είναι πάντα έτοιμα για κάθε παιχνίδι και περιπέτεια!
Η FOREO, ο σουηδικός γίγαντας της skincare περιποίησης και ευεξίας παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της εμβληματικής σειράς στοματικής φροντίδας ISSA, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στα παιδιά ISSA kids sonic οδοντόβουρτσες.

Τα έντονα χρώματα, η απλότητα αλλά και η κομψότητα τους τις καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διασκέδασης των παιδιών, προσφέροντάς τους τα πιο εκθαμβωτικά και υγιή χαμόγελα. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν, όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τους μικρούς αλλά ισχυρούς βοηθούς της στοματικής φροντίδας των παιδιών…

 

ISSA kids

H οδοντόβουρτσα ISSA kids προσφέρει προηγμένη sonic τεχνολογία, κομψή και μη περιστρεφόμενη κεφαλή, αντιβακτηριδιακά silicone bristles, 100% αδιάβροχο σχεδιασμό και ισχυρή μπαταρία που επιτρέπει 265 χρήσεις με μία μόνο φόρτιση USB ιδανικά για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών. Επίσης, περιλαμβάνει ενσωματωμένο έξυπνο χρονόμετρο, το οποίο δονείται κάθε 30 δευτερόλεπτα για να υπενθυμίζει στο παιδί να μετακινηθεί στα επόμενα σημεία του στόματος. Επιπλέον, μετά από 2 λεπτά, μία φωτεινή ένδειξη σε σχήμα χαμόγελου ανάβει για να ανταμείψει το παιδί για τη καταπληκτική δουλεία του. Έτσι, το βούρτσισμα των δοντιών θα γίνει πλέον μία ευπρόσδεκτη καθημερινή περιπέτεια.

 

01

 

Τέλος, είναι διαθέσιμες 2 σούπερ διασκεδαστικές και μοντέρνες επιλογές - Rose Nose Υποππόταμος και True Blue Πόνυ-  που θα είναι πραγματικά αδύνατο για τα παιδιά να αντισταθούν! Μην τις χάσετε!

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ FOREO: 

  • ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Η FOREO είναι υπερήφανη που παρέχει στους καταναλωτές τα καλύτερα στην κατηγορία ποιοτικά προϊόντα, τα οποία περνούν από εκτεταμένη έρευνα, δοκιμές και ποιοτικό έλεγχο πριν κυκλοφορηθούν στην αγορά, έτσι ώστε να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και απαράμιλλα αποτελέσματα. 
  • BRAND: Η FOREO είναι μια παγκοσμίως γνωστή πολυεθνική εταιρεία που αγαπήθηκε από διασημότητες, και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα αιχμής που προβάλλουν το καλύτερο στην τεχνολογία ομορφιάς και την κορυφαία περιποίηση δέρματος πολυτελείας.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Οι συσκευές FOREO και τα καλλυντικά είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα. Επιπλέον, οι συσκευές FOREO πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα στην ηλεκτρονική και περιποίηση της επιδερμίδας. 
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Οι συσκευές FOREO διαθέτουν μερικές από τις πιο καινοτόμες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά, όπως οι παλμοί T-Sonic™, η Θερμοθεραπεία, η Κρυοθεραπεία, το Microcurrent και η θεραπεία led-light. 
  • ΥΛΙΚΑ: Οι συσκευές FOREO δημιουργούνται με βέλτιστα ασφαλή υλικά για χρήση στο δέρμα και τα δόντια, όπως η εξαιρετικά υγιεινή, πιο απαλή από τη μεταξωτή σιλικόνη που έχει σχεδιαστεί για την άνεσή σας και τα καλύτερα αποτελέσματα. 
  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO είναι ανθεκτικές, 100% αδιάβροχες, με απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δεν απαιτούν αντικαταστάσεις όσον αφορά τις βούρτσες προσώπου ή την τεχνολογία, για ιδανική, μακράς διαρκείας ανθεκτικότητα.
  • ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO συναρμολογούνται με το χέρι και είναι 100% ανιχνεύσιμες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη λογοδοσία. 
  • ΕΓΓΥΗΣΗ: Οι συσκευές FOREO καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση 2 ετών και εγγύηση ποιότητας 10 ετών, και η Εξυπηρέτηση Πελατών μας λειτουργεί αποτελεσματικά καθημερινά για να παρέχει μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά από τον πελάτη. 
  • ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η FOREO δεσμεύεται να οικοδομεί έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ακολουθεί αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τη μεταποίηση και τη διανομή, καθώς και τη βιώσιμη απασχόληση, τη διαφάνεια, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα. 

Επίσημος αντιπρόσωπος της Foreo στη Κύπρο η εταιρεία Artview Co Ltd. 

Αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Public στη Κύπρο.

2

Σχετικά με την FOREO:

 

Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”.

 

 

 

Home