Thumbnail

Γιατί το καρπούζι σού κάνει καλό Γιατί το καρπούζι σού κάνει καλό

Ο Δρ. Παύλος Αντωνίου, γαστρεντερολόγος/ηπατολόγος, σου δίνει έναν πολύ καλό λόγο για να το εντάξεις στη διατροφή σου
Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων, αδιαμφισβήτητα, είναι το καρπούζι και όλοι μας θέλουμε να έχουμε στο ψυγείο μας ένα γλυκό καρπούζι.

Το καρπούζι, με 92% περιεκτικότητα σε νερό, είναι φτωχό σε θερμίδες αλλά πλούσιο σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο και βιταμίνες C και A. Συνάμα είναι ο πιο δροσιστικός και άκρως καλοκαιρινός σύμμαχος για σωστή ενυδάτωση! 

⁣⁣

⁣Σύμμαχος έναντι στην αφυδάτωση, αναπληρώνει τις χαμένες ποσότητες νερού και ομαλοποιεί την τακτική διέλευση των κοπράνων (κινήσεις του εντέρου), προστατεύοντας από τη δυσκοιλιότητα. ⁣⁣⁣

Thumbnail

 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και κύηση

 O γαστρεντερολόγος/ηπατολόγος Δρ. Παύλος Αντωνίου εργάζεται στο Ιπποκράτειο ιδωτικό νοσοκομείο. Περισσότερα ΕΔΩ ή μέσω της προσωπικής του σελίδας ΕΔΩ 

Μπορείς επίσης να τον ακολουθήσεις μέσω των social media, στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram  

ΔΙΑΒΑΣΕ: Και όμως, στο μάσημα της τσίχλας μπορεί να οφείλεται το φούσκωμά στο στομάχι σου 

 

PAVLOSANTWNIOU

 

 

 

 

Home