Γιατί να εντάξεις τη μαστίχα Χίου στη διατροφή σου
Ευρέως γνωστή για το άρωμα και τη γεύση της, η μαστίχα Χίου έχει καταπραϋντική δράση και βοηθά στην ισορροπία των επιπέδων των γαστρικών οξέων, προστατεύοντας το εσωτερικό του στομάχου από διαβρώσεις.
Με αποδεδειγμένη αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, ανακουφίζει από συμπτώματα δυσπεψίας και στομαχόπονου με τον πιο φυσικό τρόπο.
Αν σου αρέσει η γεύση της, τότε ένταξε τη στη διατροφή σου χωρίς δεύτερη σκέψη.
ΔΙΑΒΑΣΕ: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και κύηση
O γαστρεντερολόγος/ηπατολόγος Δρ. Παύλος Αντωνίου εργάζεται στο Ιπποκράτειο ιδωτικό νοσοκομείο. Περισσότερα ΕΔΩ ή μέσω της προσωπικής του σελίδας ΕΔΩ
Μπορείς επίσης να τον ακολουθήσεις μέσω των social media, στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram
ΔΙΑΒΑΣΕ: Και όμως, στο μάσημα της τσίχλας μπορεί να οφείλεται το φούσκωμά στο στομάχι σου