Thumbnail

Πού θα φας το καλύτερο παγωτό στην Αθήνα Πού θα φας το καλύτερο παγωτό στην Αθήνα

Όσες φορές και αν επισκεφθείς την ελληνική πρωτεύουσα, πάντα έχεις κάτι νέο να ανακαλύψεις
Παρά την πανδημία, αποφάσισες να κάνεις το πρώτο σου ταξίδι και επέλεξες έναν αγαπημένο προορισμό, που ξέρεις ότι δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Επειδή όμως πάντα Αθήνα και περπάτημα πάνε πακέτο, δες πού μπορείς να κάνεις στάση για μια ανάσα δροσιάς, για το πιο απολαυστικό παγωτό της πόλης.

Solo Gelato

Όταν μιλάμε για γευστική μνήμη, το παγωτό βρίσκεται ίσως πρώτο ανάμεσα σε εκείνες τις γλυκές επιλογές που σου φέρουν στον νου αναμνήσεις. Το παγωτό του Solo Gelato, θα σου δημιουργήσει μια εντελώς καινούργια αναφορά γεύσης. Οι συνταγές με ολόφρεσκα υλικά παρασκευάζονται με προσήλωση και πολύ μεράκι στον πάγκο του εργαστηρίου, από τον χαρισματικό δημιουργό Νίκο Χριστογεώργο.

Παπανδρέου 44, Χαλάνδρι, 210 6813622 / Γλυφάδα, Κέρκυρα, Ρόδος (Φαληράκι), Σαντορίνη (Οία & Θήρα), Πόρτο Χέλι, Κρήτη (Χερσόνησος) www.sologelato.gr, Facebook

 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Το υπέροχο βίντεο του υφυπουργείου Τουρισμού για την Κύπρο

sologelato

Βάρσος

Αν θέλεις να νιώσεις πώς είναι να τρως παγωτό όπως παλιά, δηλαδή πραγματικό παγωτό, δεν έχεις παρά να βρεθείς στην όμορφη Κηφισιά. Εκεί, σε ένα από τα παλιότερα ζαχαροπλαστεία της χώρας, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στον χρόνο, απολαμβάνοντας το ιστορικό παγωτό Σικάγο. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί του, είναι «κλασικό παγωτό Σικάγο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να το δημιουργούμε». Ο λόγος για τον Βάρσο, που είναι και σημείο κατατεθέν της Κηφισιάς, καθότι είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί σταθερά από το 1922.

Κασσαβέτη 5, Κηφισιά, 210 8013743, FacebookInstagram 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Αυτά είναι τα καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με τη Daily Mail

Μαραμπού

Στο Μαραμπού θα βρεις μια σειρά από παγωτά που καθημερινά εναλλάσσονται, αλλά και κάποιες σταθερές γεύσεις: ανθόγαλα (απλότητα που σε κάνει να καταλάβεις τη διαφορά), μαύρη σοκολάτα (αγαπημένο σορμπέ), σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα με αλάτι. Συνταγές που βασίζονται στην ελληνική παράδοση, όπως το στραγγιστό γιαούρτι και το καϊμάκι στην κλασική εκδοχή με σαλέπι, φιγουράρουν δίπλα σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς, όπως το ροδάκινο με βιολέτα, η καρύδα με γιασεμί ή η μαύρη σοκολάτα με φιστίκι και αλάτι. Επίσης, θα βρεις εξαιρετικά σορμπέ από φρέσκα φρούτα εποχής ή τροπικά αλλά και προτάσεις με κολοκυθόσπορο, ταχίνι και μαύρο σουσάμι!

Αρχελάου 17, Παγκράτι, 210 7247037, Facebook, Instagram 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Το Louis Paphos Breeze μάς καλωσορίζει και πάλι για αξέχαστες διακοπές

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

Home