Thumbnail

5 Instagram accounts που θες να βλέπεις στο Feed σου γιατί θα σου φτιάχνουν τη διάθεση 5 Instagram accounts που θες να βλέπεις στο Feed σου γιατί θα σου φτιάχνουν τη διάθεση

Ακόμη να πατήσεις «follow»;
Το Instagram -με τα καλά του και τα κακά του- αποτελεί για πολλούς μέσο χαλάρωσης και διασκέδασης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχεις βιώσει κι εσύ Déjà Vu;

Κατά το scroll down, περνούν καθημερινά μπροστά από τα μάτια μας αμέτρητες εικόνες και reels, που προσπερνάμε μηχανικά και άλλα που μας ενδιαφέρουν, μας ενημερώνουν και μας δίνουν έμπνευση. 

Πιο κάτω, συγκεντρώσαμε 5 Instagram accounts που αν ακολουθήσεις, θα σε γεμίζουν θετικά vibes και θα σου φτιάχνουν τη διάθεση, κάθε φορά που «πέφτεις» πάνω τους. 

 

Γυναικείες μορφές που χαλαρώνουν σε λόφους και σύννεφα. Κύματα που μοιάζουν με θηλυκές σιλουέτες. Βράχοι που σχηματίζουν ανθρώπινα πρόσωπα. Χρησιμοποιώντας τις περισσότερες φορές ως καμβά της όμορφα φυσικά τοπία, η Ισραηλινή καλλιτέχνιδα Shira Barzilay aka @Koketit θεωρείται η ποιήτρια των doodles. Και όχι άδικα αφού με απλές γραμμές δημιουργεί γυναικείες φιγούρες που σαγηνεύουν.

 

Με μόττο τους το «Dance, Rise & Shine» οι @masakakidsafricana, τα ταλαντούχα παιδιά από την Ουγκάντα -ηλικίας 2 ετών και άνω-, αφήνουν πίσω τους τα όποια προβλήματα και χορεύουν με την ψυχή τους. Αν προσπαθήσεις να κάνεις τις χορογραφίες θα νιώσεις σαν να παίρνεις μέρος σε group therapy και αν θέλεις να συνεισφέρεις για την τροφή, την ένδυση, την εκπαίδευση και γενικότερα την υποστήριξη αυτών των παιδιών υπάρχει η δυνατότητα είτε να κάνεις μια δωρεά, είτε να αγοράσεις είδη από το πωλητήριό τους.  

 

To ελβετικό digital marketing agency που δημιούργησε το account @discoverearth είχε σαν όραμα το περιεχόμενό του να συμβάλλει στην επανασύνδεση των ανθρώπων με τη γη. Δεν ξέρουμε αν αυτό επιτυγχάνεται, πάντως σίγουρα οι εικόνες και τα video του μας ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, προβάλλοντας μέρη αλλά και πλάσματα απίστευτης ομορφιάς.

 

Αν είσαι γονιός μπορεί αντί να γελάσεις να κλάψεις με αυτά που θα δεις, γιατί πολλά τα έχεις ζήσει κι η αλήθεια είναι ότι νιώθεις μια ανακούφιση που περάσανε. Αν πάλι δεν τα έχεις ζήσει, νιώθεις την τύχη με το μέρος σου και ταυτόχρονα απέραντη αλληλεγγύη για άλλους γονείς. Όπως λέει η δημιουργός του account @kidsaretheworst Anna Macfarlane, «είναι ok να γελάς με αυτά που θα δεις. Κάποτε ήσουν εσύ ο/η χειρότερος/η».

 

Κάποια post της μας κάνουν να γελάμε με δυνατή φωνή και δάκρυα στα μάτια. Η σούπερ ταλαντούχα Αυστραλή ηθοποιός και κωμικός Celeste Barber @celestebarber  γίνεται πολλές φορές viral σαρκάζοντας φωτογραφίες και video που αντλεί από την παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς και της  μόδας. Η Celeste είναι μία από εμάς και μόνο υπερβάλλοντας θα μπορούσε να εκφράσει όσα νιώθουμε ως απλές γυναίκες βλέποντας όλο αυτό το επιτηδευμένο υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσες φορές έχεις πάθει "doorway effect";

 

Πηγή 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home