Thumbnail

Ας βοηθήσουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον! Ας βοηθήσουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον!

Η Stoli® σε προσκαλεί σε μια δράση εθελοντικού καθαρισμού. Ας βοηθήσουμε όλοι για ένα πιο καθαρό περιβάλλον!

Το περιβάλλον είναι το «σπίτι» μας και αξίζει να το φροντίζουμε και να το σεβόμαστε, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επιβάρυνση προς αυτό και μειώνοντας το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Ένας ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτή η «πράσινη» φιλοσοφία μέρος της καθημερινότητας μας και να αποκτήσουμε τις σωστές συνήθειες για να κρατάμε το περιβάλλον καθαρό, είναι μέσω εθελοντικών ενεργειών καθαρισμού περιοχών και παραλιών. Εξάλλου, η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος είναι συλλογική ευθύνη και μόνο μαζί μπορούμε να την επιτύχουμε.

To Stoli group, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ultra-premium αλκοολούχων ποτών και οίνων παγκοσμίως, θεωρεί πως ακρογωνιαίος λίθος μιας εταιρείας, πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό της, είναι οι αξίες που πρεσβεύει, καθώς εκείνες καθορίζουν και καθοδηγούν τον τρόπο λειτουργίας της και τις αλληλεπιδράσεις της. Για το σκοπό αυτό, έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το κίνημα sustainability, ενσωματώνοντας το στον «πυρήνα του DNA της» θέτοντας ένα όραμα και μια αποστολή: να μυήσει στο κίνημα τούς καταναλωτές της σε κάθε γωνιά της γης και να δημιουργήσει ένα δυνατό και βιώσιμο portfolio αλκοολούχων ποτών και οίνων μέχρι το 2025.

stoli

Η αρχή προς τον εταιρικό στόχο του Stoli® Group ώστε να μηδενίσει το οικολογικό του αποτύπωμα μέχρι το 2025 έγινε στο Athens Bar Show, τον περασμένο Νοέμβριο, όπου παρουσίασε το Stoli® Eco-Bar, ένα πρωτοποριακό «πράσινο» bar με zero-waste φιλοσοφία που απέδειξε πως η απόλαυση που προσφέρει η χρήση ενός bar μπορεί να επιτευχθεί με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις.

Παράλληλα, το Stoli® Group αναζητά διαρκώς συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά  του για βιωσιμότητα στην πράξη, υλοποιώντας δράσεις με τόλμη και καινοτομία σε πολλαπλά μέτωπα. 
Σε αυτό το πλαίσιο, το Stoli® Group συνεργάστηκε με το ReSea Project με σκοπό την καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης, αναλαμβάνοντας από κοινού την αφαίρεση πλαστικών απορριμμάτων από θάλασσες και ποταμούς, καθώς και με τη ROKiT Venturi, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

5

Συνεχίζοντας δυναμικά, το Stoli® Group, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD, διοργανώνει μια ακόμα ενέργεια εθελοντικού καθαρισμού που θα λάβει χώρα το Σάββατο, 28 Μαΐου

Το σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες είναι έξω από τα γραφεία της Laiko Cosmos Trading LTD, στις 10:00. Η περιοχή που θα καθαριστεί βρίσκεται περιμετρικά από τη Βιομηχανική Περιοχή Δαλίου και μέχρι τη Λεωφόρο Λεμεσού, στον χώρο έξω από τα κεντρικά γραφεία της Laiko Cosmos Trading LTD. 

Εκεί θα σερβιριστούν δροσιστικά Stoli® cocktails ως μια μικρή επιβράβευση σε όσους θα συνεισφέρουν σε αυτή την σημαντική δράση, προσφέροντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να κρατήσουμε υψηλά τις αξίες και τα ιδανικά μας προστατεύοντας το περιβάλλον. Για όλους εμάς και την επιβίωσή μας!

Σχετικά με το Stoli® Group
Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal.
Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.stoli-group.com.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ STOLI® ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 
STOLI® Premium Vodka και Flavored Premium Vodka. 37.5%-40% Alc./Vol. (75-80 proof). Αποστάζεται από σιτάρι. Διανομέας στις ΗΠΑ: Stoli Group USA, LLC, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ ή/και Παγκόσμιος Διανομέας: SPI Spirits (Cyprus) Limited, Κυπριακή Δημοκρατία. ™ και ® - εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, ανάλογα με τη χώρα, των ZHS IP Americas Sàrl, ZHS IP Europe Sàrl, ZHS IP Worldwide Sàrl ή Spirits International BV © 2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Home