Δροσιστικές γρανίτες μάνγκο

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαλάφελ τυλιγμένα σε τορτίγια


Υλικά: 

  • 1/4 του φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 1 3/4 φλιτζάνια  ώριμο μάνγκο κομμένο σε κομματάκια
  • 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 2 κουτ. της σούπας μέλι

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαχταριστά μπισκότα με καραμέλα και σοκολάτα

 

Εκτέλεση: 

  • Αρχικά, λιώνεις το μάνγκο στο μπλέντερ με 1/4 φλιτζάνι γάλα καρύδας και το αφήνεις στην άκρη.
  • Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζεις το υπόλοιπο γάλα καρύδας και το μέλι.
  • Χωρίζεις το μείγμα μάνγκο σε 10 θήκες για γρανίτες.
  • Τοποθετείς τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τα για 5 έως 6 ώρες

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαλάτα με γλυκοπατάτες και dressing από ταχίνι

 

Πηγή 

κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/glyka/syntagi-gia-granites-mangko/1187245/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ