Thumbnail

Η Digital TV φέρνει τα FAST κανάλια στην Ανατολική Μεσόγειο Η Digital TV φέρνει τα FAST κανάλια στην Ανατολική Μεσόγειο

Η πλατφόρμα Zapp του Applicaster επιτρέπει ένα γρήγορο και ευέλικτο rollout
Η Digital TV, μέλος του ομίλου Digital Tree, είναι η πρώτη πλατφόρμα ψηφιακής ψυχαγωγίας στην Κύπρο που λανσάρει FAST (Free Ad-Supported Streaming TV) κανάλια, μέσω Connected TV (CTV) στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου. Προσφέρει ειδήσεις και ψυχαγωγικές εκπομπές, περισσότερα από 100 παγκόσμια FAST κανάλια, ποικιλία ταινιών, και on-demand σειρές. Σε συνεργασία με την Applicaster και την πλατφόρμα διαχείρισης εφαρμογών Zapp, οι viewers της Digital TV μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά μέσω της πρόσφατα σχεδιασμένης εφαρμογής στα smartphone, στα tablet, στους φορητούς υπολογιστές, στις smart τηλεοράσεις Android, τις τηλεοράσεις LG και τις τηλεοράσεις Samsung.

Η ψηφιακή τηλεόραση ενισχύει την ψηφιακή διαφήμιση εισάγοντας το CTV, το οποίο προβάλλει διαφημίσεις σε πολλές συσκευές και ηλεκτρονικές κονσόλες παιχνιδιών, και τα FAST κανάλια, ένα νέο, σύγχρονο μοντέλο δημιουργίας εσόδων περιεχομένου. Τα FAST κανάλια επιτρέπουν επιτρέπουν την παρακολούθηση περιεχομένου βασισμένου στις αγαπημένες σας κατηγορίες,  24/7 δωρεάν, με μικρές διακοπές διαφήμισης κάθε λίγες ώρες.

Το Applicaster βοηθά τους κατόχους περιεχομένου, τους παρόχους OTT και τους εκδότες να συνδεθούν με το κοινό τους και να αυξήσουν την απόδοση της επιχείρησης. Η πλατφόρμα Zapp  είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο με χωρίς/περιορισμένη χρήση κώδικα για τη δημιουργία, τη διανομή και τη διαχείριση streaming εφαρμογών σε πολλές κινητές συσκευές, τηλεοπτικές συσκευές και στον ιστό. Η προσέγγισή του συνδυάζει μοναδικά την επεκτασιμότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα μιας λύσης που βασίζεται στην τεχνολογία, με προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής.

Σε συνεργασία με την εσωτερική ομάδα προγραμματιστών της Digital TV, το Applicaster βοηθά την εταιρεία να κλιμακώσει τη στοίβα του frontend και να δημιουργήσει το εσωτερικό CMS της πλατφόρμας για τη διαχείριση της ενσωμάτωσης FAST καναλιών. Το Zapp διαθέτει ένα ισχυρό πάνελ διαχείρισης που μπορεί να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε τρίτο μέρος δεδομένων των κατάλληλων API. Υπάρχει ένα εξαιρετικό ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής με πολλαπλές λειτουργίες και δυνατότητα για γρήγορη δημιουργία εσόδων από κανάλια με SSAI και δημιουργία εσόδων VOD με VAST/VMAP. Υπάρχουν απρόσκοπτες ενημερώσεις διεπαφής χρήστη χωρίς την ανάγκη δημιουργίας νέας έκδοσης για κάθε εφαρμογή. Οι χρήστες πρέπει απλώς να κλείσουν και να ανοίξουν ξανά την εφαρμογή για να δουν τις αλλαγές και υπάρχουν ενσωματωμένες ενσωματώσεις για συνδέσεις, πληρωμές, διαχείριση συναίνεσης κ.λπ.

"Αυτή η νέα συνεργασία μεταξύ της Applicaster και του Digital Tree Group θα αποφέρει τεράστια οφέλη τόσο στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Όμιλος όσο και στη γενική οικονομία της Κύπρου. Με την πλατφόρμα και το tech stack της Applicaster, έχουμε εκσυγχρονίσει την πλατφόρμα της Digital TV σε μια πιο σύγχρονη έκδοση που εξυπηρετεί τις συνήθειες παρακολούθησης των σημερινών θεατών των εφαρμογών streaming. Με τα FAST TV κανάλια και μαζί με τους τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες μας, εξελίσσουμε τον τρόπο με τον οποίο προσφέρουμε περιεχόμενο στο ευρύτερο κοινό. Κοιτάζοντας το μέλλον, στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερη αξία στους χρήστες μας και πελάτες μέσα από μια απρόσκοπτη εμπειρία», λέει ο Φάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Digital Tree Group, έναν καινοτόμο ηγέτη μέσων με ένα εκτεταμένο διαδικτυακό δίκτυο, για να υποστηρίξουμε την αυξανόμενη ζήτηση για FAST κανάλια σε ολόκληρη την αγορά, ιδιαίτερα σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή», λέει ο Ido Hadari, Διευθύνων Σύμβουλος της Applicaster.

Home