Thumbnail

Η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσεις τον χώρο σου είναι τώρα και αυτός είναι ο λόγος! Η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσεις τον χώρο σου είναι τώρα και αυτός είναι ο λόγος!

Tips για να το κάνεις έξυπνα και οικονομικά
Το σπίτι μας είναι ο προσωπικός μας χώρος, το προσωπικό μας «καταφύγιο», γι’ αυτό και μέσα σε αυτό πρέπει να νιώθουμε όμορφα ώστε να ξεκουραζόμαστε και να χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα.

Οι αλλαγές μέσα στον χώρο, μας δίνουν αέρα ανανέωσης που κάθε τόσο όλοι χρειαζόμαστε. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για τις αλλαγές αυτές αφού λόγω των διακοπών υπάρχει περισσότερος χρόνος, ενώ σιγά – σιγά ετοιμαζόμαστε και για τη νέα εποχή που έρχεται – οκ, έχεις ακόμη λίγο καλοκαίρι μην ανησυχείς. 

4 tips για να ανανεώσεις τον χώρο σου εύκολα και οικονομικά: 

Σωστός φωτισμός

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές σε προσιτές τιμές για να αποκτήσεις τον ιδανικό φωτισμό. Βρες τρόπους για να δημιουργήσεις τον σωστό φωτισμό μέσω των τοίχων, των λαμπτήρων δαπέδου και των επιτραπέζιων φωτιστικών. 

Πρόσθεσε φυτά 

Τα φυτά έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνουν έναν χώρο και να βελτιώνουν την αισθητική του. Μπορούν να δημιουργήσουν όμως και ένα πιο ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον, ώστε να περνάτε τις ώρες σας στο σπίτι ευχάριστα. Άλλωστε, λέγεται ότι το πράσινο χρώμα ηρεμεί το πνεύμα, διευκολύνοντας και την όραση

Άλλαξε τα μαξιλαράκια 

Τα μαξιλαράκια μπορούν να αναβαθμίσουν το σαλόνι σου χωρίς να ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Εάν ο καναπές σου είναι σε ουδέτερο χρώμα, τότε οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και οι συνδυασμοί ακόμη περισσότεροι

Μικρά αξεσουάρ 

Βάζα, κάδρα στους τοίχους, κεριά και διακοσμητικά είναι τα αντικείμενα που μπορείς να τοποθετήσεις στον χώρο σου και αμέσως να τον «μεταμορφώσουν», ενώ ταυτόχρονα θα του δώσουν το cozy χαρακτήρα που αναζητάς.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ψάξεις εύκολες, οικονομικές και γουστόζικες λύσεις διακόσμησης, ώστε να δεις τον χώρο σου ανανεώνεται; Οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας πάντως έχουν κάθε λόγο να το κάνουν τώρα, αφού η IKEA, η δημοφιλής εταιρεία ειδών για το σπίτι, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα IKEA, κάνε τη βόλτα σου και πάρε ιδέες ή μπες στο IKEA e-shop, κάνε τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου ή της ξαπλώστρας σου στην παραλία και επωφελήσου με cashback στην εφαρμογή Mple Rewards!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σιγουρευτείς ότι έχεις κατεβάσει και ενεργοποιήσει τη δωρεάν εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό σου. 

ΙΚΕΑ

Με τον τρόπο αυτό, η Ελληνική Τράπεζα και ΙΚΕΑ εγκαινιάζουν μια αμοιβαία επωφελή, μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του και εσύ έχεις κάθε λόγο να ανανεώνεις τον χώρο σου όσο συχνά θες!

Ο Αντρέας Ασσιώτης, Επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών της Ελληνικής Τράπεζας, τόνισε στην ανακοίνωση της συνεργασίας ότι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 120 εταιρειών από όλους σχεδόν τους τομείς της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας, συνεχίζει να ενδυναμώνεται δίνοντας έτσι ακόμη περισσότερη αξία στους πελάτες. 

Από την πλευρά του ο Πέτρος Παπαϊωάννου, Διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου σχολίασε πως με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιπλώνουν και να εξοπλίζουν το σπίτι τους ακόμα πιο οικονομικά! 

Μοναδική προϋπόθεση για τον πελάτη είναι να κατεβάσει την εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό του από το App Store, Google Play ή Huawei App Gallery. Όλες οι προσφορές και οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στο www.hellenicbank.com/mple

 

πηγή κεντρικής φώτο 

Home