Η τεχνική για να φτιάχνεις τέλειο κιμά

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, όταν ανακατεύεις τον κιμά κατά τη διαδικασία του τσιγαρίσματος, "σπάει" σε κομμάτια, με αποτέλεσμα να σβολιάζει.

Μια μαμά από τη Νέα Ορλεάνη, που προφανώς είχε το ίδιο πρόβλημα βρήκε τον τρόπο να τσιγαρίζει τον κιμά ομοιόμορφα,  χωρίς να δημιουργούνται σβόλοι.Μάλιστα, μοιράστηκε το μυστικό της στην ομάδα Hunter Mums στο Facebook.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπιτικό πεντανόστιμο πεϊνιρλί

Το κόλπο είναι απλό. Αντί για ξύλινη κουτάλα, χρησιμοποιεί ένα σύρμα. Έτσι, ο κιμάς χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια και απλώνεται ομοιόμορφα.

 

Ωστόσο, δεν τον χτυπάει με αυτό, απλώς τον πατάει, ζυμώνοντάς τον, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο οικονομικό γλυκό ψυγείου που θα λατρέψεις 

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ